:: |
| Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jao bre, ti i tvoj Cukic....
e mislim da nece moci, ima da izaberu namerno Dekija Pantelica
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Ako Ana bude vodila, pomisliće da je audicija za "Kolibri"!
Mislim da je ipak Karleuša najpogodnija - i glas i stas!
Raptor će se (nadam se) složiti s ovim!
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
ako nece on, ja cu sigurno
da se vratim na temu...khm, khm
Ana nije za Evroviziju
|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
@dameski
Ovo je surovo što si malopre napisala, to ipak nismo zaslužili. To je najgore rešenje koje postoji.Samo mi ne diraj Tijanu Stajšić, ok?
Vi ste protiv Ane Ivanović, a zaboravljate koja je alternativa, šta mi to imamo od voditeljskog kadra? Ništa. Imamo 7-8 faca koje vode sve žive programe i nastupe i tako u krug.
I nikako ne pominjete ko je vaš kandidat za voditelja. Ok, nećemo Anu, ali koga da izaberemo onda?
Za one koji su iz drugih krajeva bivše Yuge, objasniću ko je Dejan Pantelić a.k.a. Dejo Govedo. Reč je o tipu koji je preko veze( kao i svi ostali došao na TV Pink) i vodio emisije gde su gostovali Djogani, Tapiri,Gala, doktor Igi i ostali. To je bio njegov krajnji domet. Postavljao je gostima jako edukativna pitanja ( koji vam je omiljeni parfem, hoćete li imati novi imidž za sledeći LP, šta volite da jedete itd).
Onda, odjednom... Kao grom iz vedra neba, prelazi na drugu Tv, oblači sako i kravatu, stavlja djozluke, pušta podbradak i vodi emisije ozbiljnijeg tipa.
Dali su mu da vodi emisiju povodom dogadjaja na Kosovu???
Imate li predstavu kako se snašao i koja je pitanja postavljao gostima?
Kad su videli kako su se zeznuli našli su kompromisno rešenje i bacili ga da vodi kviz.
Sada ima još veći podbradak nego što se vidi na ovoj slici.
Šta da vam kažem, život u Srbiji ima lepih i loših strana. Ovo je jedna od loših strana, tačnije katastrofalnih. Elementarna nepogoda javnog informisanja.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
@raptor
da ne bude zabune, niti sam za Cukica, jos manje za Pantelica
i da ponovim, mislim po poslednji put, nisam ni za Anu Ivanovic
|
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Evo, 24 časa kasnije, mislim da imamo face za voditelje Eurosonga.
voditelj ---> Slavko Beleslin ( odlična dikcija, izgled ok, nenametljiv kao voditelj...)
voditeljka ---> Maja Japundža Nikolić ( najprijatnija faca medju voditeljkama)
Njih dvoje mi liče na osobe kojima je informacija i vest bitnija od samoisticanja, što je problem kod malopre pomenutih persona. U ovom trenutku ne vidim ko je bolji od njih.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|