www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~KoleZinica Shiseido konačno na 7. spratiću~
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti od srca i samo tako nastavi Very Happy

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam Wink

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 36

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

OOO mama vidi se da nam je brzina vrlina Mr. Green ali cerka ti je brza malo Very Happy ajde jos 5 spratica i stizes me Wink Cestitam ti od srca>kisssss

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam koleginice Very Happy

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 32

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 4:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitamm!!!!

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Braaaaaaavo, Shiseido, čestitam ti od srca na 7 nebu i samo tako nastavi! Pusa za tebe najveća!!

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kumo ja sam ovo nesto neupucen...kad si ti postala mama Shocked ...ali dobro sad to nije vazno, vazno je da si ti konacno doskakutala do sedmog sprata Very Happy...i ovom prilikom ti iskreno cestitam Very Happy

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazi mama, ovu sedmicu gledamo kao da si izvukla loto sedmicu Mr. Green dakle bice povecan dzeparac Very Happy Cestitam ti na novom spraticu i zelim da ih bude jos mnoooooooogo i da se jos dugo druzimo i caskamo do ranih jutarnjih sati Mr. Green Very Happy jubac vejiki Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 43

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskrene cestitke i od mene,svaka cast!!! Wink

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 11, 2008 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kele Arrow Oho, evo i moje srećice... Embarassed Ne brini, ne idem ja nikud bez tebe, a i znaš gde me uvek možeš naći... Mr. Green Što se tiče poklona...ne umeš ti nikako da omaneš... Laughing Samo...znaš...nema ništa bez lične predaje...mislim poklona... Mr. Green

*Mayche* Arrow Hvala najlepše! Very Happy

Sascha336 Arrow Ooo, kolega...hvala puno! Mr. Green

David 1986 Arrow Hvala! Very Happy

ex_deda Arrow Hvala! Very Happy

granger_ Arrow Hvala i Tebi! Very Happy

Annabel_Lee Arrow Weee...ima nas, može nam se! Mr. Green Fala, fala puno! Very Happy

Devojka od cokolade Arrow Puuunoooo...pa hvaja! Very Happy

Vilenjakinja Arrow Hvala! Very Happy

nextajox Arrow Na mlađima svet ostaje, tako da znate šta vam je činiti! New Spiral Hvala mine ćeri! Mr. Green

*Stefy* Arrow Hvala koleginice! Very Happy

maLena_puLa Arrow Hvala! Surprised

Anđela Arrow Hvaja ti puno, a ljubac još bigger to Tebe! Mr. Green

Bojan_kralj Arrow Eh kume...i ja sam neupućena, al' za broj dece... Laughing Jedno veliko i iskreno Hvala! Mr. Green

škorpijica Arrow Cccc...ko o čemu, deca o novcu... Rolling Eyes Kupiš detetu ono što se gledaju filmovi preko njega, uf bRe, kako se ono zvaše...ma nebitno, važno da radi...kad ono bi još i 'leb preko pogače... Rolling Eyes Laughing Jubaaccc i, naravno, da ćemo ćaskati do kasnih večernjih sati (nekako mi lepše zvuči Mr. Green )! Razz

dambolina Arrow Hvaja ti mLogo i ljubac! Mr. Green

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E,pa znaš šta?Kad ovoliko ljudi čestita,red je da i ja to uradim.Mislim,nema smisla da ne uzvratim na čestitku čestitkom.Jeste...i tako...pa kad dodješ na osmi onda opet isto...i tako...hmmm...da... Razz

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 6:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam, koleginice. Smile
E, sad... pošto me tvoj nick podseća na japanski, mislim da bi ti odgovarala ovakva slika:

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~KoleZinica Shiseido konačno na 7. spratiću~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon