www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

AUS OPEN: Djoković u finalu, Federeru ni set!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Je l' ima neko podatak kada je Federer poslednji put izgubio sa 3:0? Ja ne znam tacno, ali mislim da nije u poslednjih 3-4 godine.

Poslednji put na Gren Slemu izgubio ja sa 3:0, 24.05.2004. godine u 3. kolu Roland Garosa od Brazilca Gustava Kuertena tada 30. na ATP listi (FedEx je bio No. 1).
A ako ne racunamo Roland Garos (posto mu je to slaba tacka), poslednji put sa 3:0 izgubio je 24.06.2002. godine u 1. kolu Vimbldona od Hrvata Marija Ancica tada 154. na ATP listi (FedEx je bio No. 9).

Ujedno, Novak je tek treci igrac koji je uspeo da pobedi FedEx-a sa 3:0. Znaci, Ancic, Kuerten i DjOKOVIC su dobijali FedEx-a sa 3:0, a covek je jedan od najboljih tenisera u istoriji...

Poslednja prepravka: Avram007 datum Pet Jan 25, 2008 4:30 pm; ukupno izmenjena 1 put

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dadam se da je ovo pocetak kraja vladavine Federera. I vreme je da prepusti tron nekom mladjem. Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 4:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepo ja rekoh juce da Federer gubi sa 3:0 al niko nije hteo da me slusha...Razz ...Al moram da priznam da me ovaj francuz bash muci, svashta ce da bidne Razz

The tears of a clown make the whole world laugh.

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 38

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja i dalje ne mogu da verujem Shocked svaka chast Nole Very Happy Very Happy Very Happy

deeda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Jun 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo tako Nole, Treba Svetu dokazati na ovaj nacin kao sto Ti radis
Da nepostoji samo jedan Nr.1 vec ima i od njega boljih, a to si Ti.......
Bravi i cestitamo ti Nole......

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 6:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo, Nole, majstore Cool

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast,ovo je bilo bas majstorski!!! Wink

Alexxxxandra
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekoh da ce da ga pocisti....
Nole MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, pa ti si mi Booooog.... Mr. Green Laughing Laughing Wink Wink

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da spomenemo i Zimonjica koji je u paru sa Kineskinjom Tiantian Sun usao u finale mixa i igrace u nedelju protiv Mirza/Bupathi za jos jednu grand slam titulu u mixu. Wink

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gotovo je, izgleda da je 2008. godina kada Federer gubi pozicije koje je imao.
A dugo je i bio prvi...
Noleta je letos pobedio ne na znanje nego zato sto je bio psihicki stabilniji u tom mecu.

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 37

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 25, 2008 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
A da spomenemo i Zimonjica koji je u paru sa Kineskinjom Tiantian Sun usao u finale mixa i igrace u nedelju protiv Mirza/Bupathi za jos jednu grand slam titulu u mixu. Wink

Nemoj da ga spominjes molim te... Puko na njega i Nestora 100 € u muskom dublu... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> AUS OPEN: Djoković u finalu, Federeru ni set! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon