:: |
Autor |
Poruka |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
msn koliko sam chuo vishe ne postoji ili prestac'e. MS planira da napravi aplikaciju koja c'e da donese i uvede chat, kolebraciju njihovih programa i socijalnu interakciju sve u jednom. Sajtovi kao domaci.de verovatno c'e tamo nic'i ili biti nedosezni. Ako hoc'esh chist brz i jedostavan program samo za chat, pogledaj pidgin.
Taj program ima isto plugin za sigurnu i privatnu komunikaciju tako da sa posla admini ne mogu da prate i chitaju preko mreze, shta ne zelish u stvari privatno da se dopisujesh sa nekim.
E-mail za razliku mogu admini da chitaju po celom svetu gde god da putuje. Yahoo ili MSN bez tog plugina isto tako neko moze da prati ili chita ako hoc'e.
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
ex_deda je napisao/la sledeće: | msn koliko sam chuo vishe ne postoji ili prestac'e. MS planira da napravi aplikaciju koja c'e da donese i uvede chat, kolebraciju njihovih programa i socijalnu interakciju sve u jednom. |
Skrecemo sa teme ali probacu da ostanem na temi :
MS ne planira da ukine msn nego da ga "poboljsa" novim dodacima tipa pustanje muzike dok chatujes,surfanje internetom iz chat aplikacije (ne kao search the web sto sad postoji u svakom MSN-u nego kao inkorporirani web browser unutar programa za chat).
Takodje,planira se ekspanzija MSN Spaces zajednice za blogove i socneta ali ni u kom slucaju nije planirano ukidanje ili prestanak postojanja MSN.
Takodje,probao sam pidgin ali po mom misljenju najbolja i najsigurnija alternativa svim mogucim chatovima i protokolima je Trillian,a ni XChat nije los.
P.S. prepasce se ljudi da se ukida msn pa iduci put izvjestavaj s malo vise takta
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
Vaxter Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci

|
|
XChat je samo irc klijent...
Trillian je spor, i poprilichno nebezbedan.
Uz to i ne podrzava puno protokola.
Jedino shto je sharen, pa se ljudi zato toliko loze na njega...
Pidgin je najbezbedniji od svih koje sam testirao do sada.
Dizajnerski nije sjajno reshen, ali nekima to, kao meni, nije bitno..
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|