:: |
Autor |
Poruka |
monikaj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86

|
|
ne mojte mi o zubaru....ggggggggg.....ne volim jihhhhhh
|
|
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Nemam fobije od zubara,normalno mi je ici redovno kod njih,zadnji put kad sam bila,zadrzala sam se 2 sata posle od muke nijesam znala kako se zovem:)
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
a mrzim zubara.....uzasno boli...ali sta cu,mora se....
sad redovno idem i prihvatila sam to kao svoju obavezu....
svaki put malo boli ali izdrzim i posle se osecam nekako dobro,jer znam da radim na svom zdravlju
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
jane_zemun Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Feb 2008 Poruke: 8 Mesto: beograd

|
|
Vadio dam umnjake! Nebojim se zubara ali daleko im lepa kuca!
|
_________________ Djiha,djiha cetir noge,sex je vrsta droge,cas se bode,cas se lize,nekog spusti,nekog dize.....Sve u svemu nije mana igrati se narkomana!! |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
imam tu fobiju pred zubarima, ne znam kako se več tome kaže, al ja vala ne mogu. srećom, nemam problema sa zubima. al spremam se, skupljam snagu da odem...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
ne bojim se ničega kad dobijem anestezijicu. ali do tad dok mi provjerava kaj ima pokvarenoga a uvijek sam imala kuršlus u zadnjim zubima, sprijeda lijepi ma biserčići . pa kad krene bušilicom skidat plombu - aaaaa, osjetim kak mi glava pulsira, ništa se ne može mjeriti sa tim bolom osim možda zapaljenje uha.
a sutra moram ići vadit živac, ne pomažu mi trenutačno nikakvi lijekovi, umrijet ću do sutra
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
uh, ja se toliko uplašim kad sednem na onu stolicu da mi se zubar smeje i uvek pita: Pa nisam ja valjda toliko strašan
al' šta ću, jače je od mene, ne volim onaj miris, ne volim ono kad počne da zuji i da struže po zubu....
na moju sreću nisam do sada imala većih problema, samo stavljanje i menjanje plombi..
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
bluebell Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201

|
|
Ja nisam redovno isla na kontrole, tako da mi se nakupilo 5 zuba za lijecenje... I sad sam pocela da ih lijecim,tj.zavrsila sam svih 5 za nedelju dana (uh,najgora nedelja u mom zivotu) ali sta cu, mora se...
...imala sam veci kvar samo na donjoj 6-ici, zubarka mi je stavila lijek i rekla da dodjem nakon mesec dana za plombu, a ako me zaboli u medjuvremenu odmah da joj se javim.... Meni se cini da me pomalo zaboli, ...znam glupo je ovo cini, zub ili boli ili ne boli nema izmedju...Ali on me ponekad po malo zaboli na hladno ili slatko, ali to je mali bol...ne znam ima li svrhe dizati paniku ako nije nista,ponovo da radim isti zub..ali opet ako kvar jos postoji ispod lijeka bolje da ga sto prije maknem,znam da moze doci do problema ali kakvih??? i sta ja sad da radim???
|
|
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Dulee_nbg je napisao/la sledeće: | Gangrena? To je malo komplikovano... |
To se može riješiti jedino vađenjem zuba, ja sam ga pokušala liječiti pa ništa. |
bogme su meni spasili zub, ali sam prosla kroz pakao kakav ni najgorem neprijatelju ne bih pozelela, a jos nije gotovo...zub ce mi leciti dve do tri godine jer doktorka odbija da ga izvadi dok ne bude bas bas morala
inace ja idem iskljucivo kod privatnika pa sta kosta da kosta (a kosta boga oca)...idem redovno, ne bojim se...imam prilicno los kvalitet zuba i jednostavno nemam taj luksuz da se mogu plasiti zubara...pregrmi se i to
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Vec tri godine se lecim na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu...imala sam uzasno krive donje zube ali sam stavila fiksnu protezu i hvala bogu,sve mi je ispravljeno.
Pre 2,3 meseca poceli su da mi rade na gornjoj vilici...mogu da kzem da su stvarno bez konkurencije.
Profesionalni,precizni,savrseni.
A sto se tice popravke zuba,pa...trenutno nemam nijedan karijes a strasno se bojim blombiranja,vadjenja....treba da povadim sve cetiri osmice sad za raspust....mrzim zubara.
Znam da kratko traje i da te nece ubiti sto ce ti malo cakljati po ustima,ali ipak,BOJIM SE.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 31
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd

|
|
Ja sam umrla kad sam morala dva da popravljam... Gornja i donja sestica, leve. Sad me opet nesto kao malo boli, malo ne boli a sutra moram i kod proteticara.... (nezgodni krivi zubici, nema se mesta u vilici dva sam vec cupala...) da li popravku mogu da rade pod anestezijom? Lakse mi je da ocutim to bockanje nego da cupaju (buse) na zivo
A vi? Anestezija da ili ne???
|
_________________ Pozdrav sa bazena  |
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Ja se nikad nisam plašila zubara,nikad mi nije bio problem.Kad se mora,mora se.
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|