:: |
Autor |
Poruka |
Dishi68 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Feb 2007 Poruke: 17

|
|
Juce sam slikao Ben Akiba Muka je s njim, uostalom kao i sa svim Sopovima što ih ne drži mesto, a što je nestašan kad namiriše hranu, da vam ne pričam, uostalom videćete fotke. Kad sam ga vodio kod keve u selo da prespava, da ne verujete skočio je sa otprilike 70 cm neograđene terase i završio veliku nuždu, vido svojim očima. Keva mi kaže da je i kod nje to uradio, a niko ga nije tome učio. Doduše ponekad se upiški u stanu, ali sve ređe, samo da mu uhvatim ritam.

|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Evo i kratkog filimića o Benu u vodi. tada je imao 5 meseci. Na YouTubu ima još nekih vido zapisa Bena u vodi od kojih je jedan kada je imao 3 meseci i kada je sam po prvi put ušao u vodu.
http://www.youtube.com/watch?v=70CUu3sMP7Q
Evo jedne Benove fotke od juče sa 8 meseci i 8 dana. Korpa mu je mala jer se samo upotrebljava da bi steko naviku. Davilicu nemam potrebe ni da koristim, jer zna šta nesme da radi.

|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jao kako je porastao...
slike su prelepe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |

|

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | jao kako je porastao...
slike su prelepe  |
Juče sam snimio još fotki samo da ih preuzmem od kuma. Mislim da su još bolje.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sad sam odgledala i video, bas je blentav
kazu da labradori (moj pas) vole vodu ,ali na zalost nemam prilike da je vodim negde blizu vode....vidi se da Ben uziva
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |

|

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | sad sam odgledala i video, bas je blentav
kazu da labradori (moj pas) vole vodu ,ali na zalost nemam prilike da je vodim negde blizu vode....vidi se da Ben uziva  |
Da baš je blentav, koliko god puta mu bacio nešto u vodu on donese. I uverio sam se da nijedan pas nije ubica (kako je SOP bio prikazan), već sve zavisi kako se vlasnik opohodi sa psom.
|
|
|
|
|
 |
SOP Rex Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Apr 2008 Poruke: 1

|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
Duki1986 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Jan 2006 Poruke: 37

|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
maucetung je napisao/la sledeće: | Stvarno volim pse,i uopste i zivotinje.Ali mi je pun_ _ _ _ _ ,stvaranja novih rasa.Pogotovo sopa!
Sladak ili ne-svaka cast svakom.Imala sam prilike da vidim par sopova.Svaki je drugaciji :zut,crn,saren...neki kao cane corso!
Rasi treba duze vreme da se stvori da bi izgledala normalno.
Da je moglo ubacili bi i đavolsku krv(nije dosta vucija)samo da bude navodno "bolja rasa" !!!
Sta ce nekom u gradu sop?????
Sop treba da ide u svoju "prapostojbinu" Bosnu!!!
Dosta mi je preterivanja i pomodarstva!!! |
uopšte mi se nesviđa tvoja priča.pogotovo za bosnu.
a što se njega tiče sop-a ni meni nije nešto .
više sam za ,,dobermane,,imam ih dva komada.
mužijaci.po 4 g stari .i mogu ti reć da izgledaju dosta nadmoćnije.
a ovaj sop meni neizgleda kao nekakav pas koji bi mogao da nekog odbrani.mada volim sve pse .ili životinje uopšte.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|