www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

BarabaR na 19 000 postova!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po shumaamaaa ii goooraaaama... Mr. Green
Dragi cika stariji koleZo, sa naglaskom na mili...il' beshe obrnuto Mr. Green
Elem, ko da je i vaazno... Laughing

SaK dodjoste na neparni spratic, em mozete da se delite samo sa sobom, leleee...A sta da vam kazem...A mislim da ima veze sa ovom temom a ne.. Mr. Green No, eto, svakI ima svoju oblast u kojoj je najbolji, eto vi se odlucili za prirodne lepote Argentine pa...saK srecom Mr. Green Laughing Laughing I paSte da ne zalutate na pogreshan pol...mislim da krenete na Juzni a zavrsite na Severnom i obrnutom...nije da se meni desilo al oce u tim godinama kI vashim... Mr. Green ..I ja opet ne rece nishta u vezi sa ovom temom, cestitkama i sl...Al, dobro, oprosteno mi je, ipak sam ja takav, ne mogu da se menjam, jel tako? Tako je! Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Poslednja prepravka: Alexns datum Sre Jul 02, 2008 2:53 am; ukupno izmenjena 1 put

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baraba druže čestitam ti na tako visoko pređenom spratu i samo napred Very Happy Mr. Green Very Happy

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joooooj koleZa, trostruki, cetvorostruki, petostruki.... Svaka cast druze! i kako bi moj komsija Gagi rekao: "Idemo dalje" hehehehehehehe

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 12:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Barabar, Barabar, ista vatra isti žar... Mr. Green Mr. Green

Priđimo na stvar...

Zloćku jedan, šta se ti to motaš po mojoj temi, pa ja sad moran po tvojom Mr. Green Mr. Green
Ti vjerovatno sad spavaš ili radiš ili guliš kumpire ili hm ... vraćaš se s posla, pa aj da ti bude lakše pošto vidim da stalno spominjes Rivu i more..evo malo da te našopan Mr. Green

ice_baby_ice
>Полицајац<
<b>>Полицајац<</b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Jul 2007
Mesto: Svuda po malo...

spain.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O gosn ruzicasti je daleko pobegao Mr. Green ....salim se znam ja da si ti nas...da si grobar Cool ...svaka cast na ovom golemom spratu Cool

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 10:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel me to oci varaju Mr. Green Mr. Green

E pa Barabo jedna cestitam i barabaj spratove ko krompire Mr. Green Laughing

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti kolega Very Happy Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI Mr. Green cestitke i od mene povodom novog spratica i da sto pre izadjes iz ovih tinejdzerskih spratica, pa da proslavimo jubilej Very Happy

jaoooooo setih se i ovoga, kao da smo nesto cesto pricali o bojenju i tako to Razz Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 40

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa evo da i ja cestitam..Jako si visoko.. Mr. Green

Samo naprijed!!

Veliki kiss!! Razz

zauvijek ces biti tu..

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 04, 2008 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oooo, visoko. Opet tuku tko ne uzme tam -visočije- . Joj, što ću ja dobit na kraju?
Čestitam, čestitam.

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 9:49 pm    Naslov poruke: 3 kg Na vrh strane Na dno strane

Cvrc, dok ja ovako debeo, mlohav dodjem d acestitam ono vec tri strane ispisane.
Pazi ovo : 3 strane! Wink

Onda nemam dileme oko toga sta da ti poklonim za ovaj sprat.
poklon ---> siki, naki, siki, naki, nane...

nista bez crnacke pesme, Amerikanac kad zapeva srce kida.

3 kg

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 08, 2008 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kompa evo i mene sa čestitkama! Nego,reci ti meni jel ti fale one stare dojch marke?? Laughing Laughing ajde priznaj

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> BarabaR na 19 000 postova! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon