:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Idealno_losha - ijaoooooooooooooooooo em moja drugarica po Pampersu, em donosi ovako ljubicanstven poklon Hvala za cestitku i pokloncic, a ja uzvracam veeeeeeeeeeeeeeeeeeliki poljubac upakovan u sareni papir sa crvenom mashnom (sve placeno plastikom )
sweetlady - ima ovakvih nocnih mora jos, samo se pritajile Hvala za cestitku, pokloncic i poziv u Pariz, dolaimo sigurno onako porodicno
Sascha336 - hvala kolega za cestitku
dambolina - ista nam je tugaaaaaaaaaaaaa, ista (msn) sudbinaaaaaaaaaaaa cccc... nahvali ti mene kao da me ne znas Hvala za cestitke, moje omiljene raffaello kuglice (mozes se slobodno posluziti ) i za preuzetu odgovornost za onog bakutanera, obecavam da cu sledecu ja nositi na dusi Leti jedan "ubilacki" poljubac do mog omiljenog njiva manijaka
erilla - ti nam sada dodjes kao deda mraz Hvala za cestitku i poklone koji ce biti maximalno upotrebljeni, apartman u "posebne" svrhe a sargarepice... pa mora nesto ostati i za tvoju tortu
Vampirusa - sto volim ovu primorsku rodbinu... niko ne zove u goste ali tetka ce udomiti svoju porodicu Hvala za cestitku i slatkise, nadam se da ce me sacekati kad dodjem kod tebe
daja23 - nikad nije kasno za cestitanje hvala za cestitku, uzvracam veeeeliki cmok
Ivankamaza - hvala za cestitku, leti jedan poljubac nazad
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
mišić Prijatelj foruma

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2006 Poruke: 3570 Mesto: zagreb

|
|
cestitke i od mene
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Draga gospodjice mladja koleginice skorpijice VI sa naglaskom na TI!
Ladies and gentleman,
zadovoljsto mi je chestitku da napsihem.
Povodom jubileja cu neshto da pozhelim --> uspeshan timski rad.
Zhelim ti i dalje da ti se sve podari, u bilo kom pogledu.
Do tada pin: pin: pin: + bljaky
Necu da duzhim - nikako.
I jedan znak pazhnje.
link: Code: | http://www.theonlinecandyshop.com/ProductImages/ferreroraffaello.jpg |
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Čestitan i ja škorpijice, ma nisi ti tako mora
Evo tvoj zaštitni znak
I nešto od mene naravno
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
mišić - hvala za cestitke
Baraba - hvala stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI kako na cestitkama tako i na lepim zeljama Da ne duzimo, uzvracan pin: pin: pin: + bljaky i hvala na poklonu, eto ko zna cemu se ja obradujem
Ptolemej - hvala na cestitkama, onom komplimentu za moru i pokloncicima
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|