www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Alexns i srecan broj 13 :) ~
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 9:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hey, Alex... Zečetino mršava i neupotrebljiva... Pa, čestitam na 13. spratu... U must be proud of yourself! New Spiral Pisala bih ti još, ali stvarno nemam pojma šta da ti kažem.
Ono... Ostani tako lud, otkačen, neprevaziđen i unikatan. Lepo je "poznavati", tačnije biti u povremenom kontaktu sa ludakom poput tebe.
Šteta što se stara dobra ekipa raspala... Ali jbg, life goes on. Smile A i Domaći nije više što je nekad bio, a i REALNI svet je mnogooooo bolji. Kao što smo već pričali na MSN-u. ;)Svratih sad ovde da vidim da li ima himna koja mi treba, i onda se setih tebe i onog linka što si mi onda poslao... U ime toga, svratih ovde i vidim temu otvorenu za tebe i hajde da ti čestitam barem ovaj baxuzni sprat. Very Happy ,da ne bude kako sam bezosećajna, i još mnoštvo negativnih prideva kojih sad ne mogu da se setim. Rolling Eyes Mr. Green

Kiss od tvoje jedine Grobarke koju gotiviš (ako je tako još uvek Mr. Green ) i u isto vreme i od neprevaziđene fenserke. New Evil Very Happy Cool

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Tortica - Hwaja Toltice, hwala Razz

@ Toni - Hvala cika Toni Laughing

@ Tamarica - hvala i tebi tamarice Razz Imash pice ne moj racun Razz

@ Baitno - Dobro, dobro, ko shto vec rekoh vishe puta do sada...Slushacemo se mi josh Mr. Green

@ Ksenija - Hvala Ksenijice dusho, uff, kako si samo potrefila...Razz

@ Kumche - Poshtovani i nadasve cenjeni, iskusniji koleZo bWe Razz Hvala na lepim zeljicama a zadatkic cu josh morati da prostudiram Mr. Green p.s. Kolko se ja razumem dobro si "metno"...mislim zareze Mr. Green

@ Billi - komsho, hvala ti onako komshijski al..ocu i ja mace Crying or Very sad Mr. Green

@ Francuskinja - Hvala od srca imenjakinjo moja Very Happy

@ Fenserka - "Ostani tako lud, otkačen, neprevaziđen i unikatan. Lepo je "poznavati", tačnije biti u povremenom kontaktu sa ludakom poput tebe. " Waaaaauw...to si stvarno ti rekla? Shocked
Pa ja sam cuo da se deca u tvojoj shkoli droZiraju al toliko Shocked Shocked Razz Razz

Ma salim se, ti si bezosecajna i 'ladna kuu...ckica a ja sam tebe uvek gotivio Razz Razz Razz Uvek si mi bila xtra zato shto si uvek znala da se zezash...pa shta ako si iskomplexirana, pa shta ako si previshe egocentricna, pa shta ako se dro...ovaj to ne Razz...Anyway loodice ma koliko mi bilo teshko da priznam al...ono...bash bash bash te gotivim Embarassed Very Happy Efff, mudro velish dushice, nemash pojma kolko me je ovaj postic iskreno obradovao Very Happy Mr. Green Very Happy Very Happy

Hvala ti fancy Jox...sad sam bash zeleo da nam pozelim da se lepo provedemo u Nedelju na big party-ju al sam se setio da si ti josh maja i da ne mozesh da glasash...ma snaci cemo se, turicesh ti prst negde drugde pa ce da svetli Razz. ... Opet kenjam...Aj da izvucem bar "dovoljan" za kraj jedno veliko Hvala!!!

The tears of a clown make the whole world laugh.

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 35

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ak je 13 onda nek je srecan spratic Wink ,i da ih bude mnogo mnogo vise Cool Cool Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Alexns i srecan broj 13 :) ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon