www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Počinje TV pretplata
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 11:20 am    Naslov poruke: Počinje TV pretplata Na vrh strane Na dno strane

Beograd -- Televizijska pretplata počeće da se naplaćuje od sledećeg meseca, uz račun za struju.

"Ostalo je da se EPS i RTS dogovore na koji će se način naplaćivati račun za televiziju", rekao ministar rudarstva i energetike Radomir Naumov, kao i da je gotovo sigurno da će sve biti spremno za novembar.

Vlada Srbije je na jučerašnjoj sednici usvojila preporuku da se ubrza realizacija izmena Zakona o radio-difuziji koja se odnosi na uvođenje televizijske pretplate.

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Necu da je placam pa neka mi iskljuce struju slobodno... a onda cemo da se tuzimo....

Platicu je kad oni postanu javni servis, kad ja ovde ne budem morao da se penjem na 10m visoku banderu koja je tu vec 15 godina i da okrecem antenu ne bi li nekako video njihov program...

NECU I TACKA!

strmilic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 22 Jun 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hoces Neso samo jos ne znas Laughing

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 14, 2005 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hocu da placam ako budem mogao lepo da ih gledam i to ne jedan, nego sva tri programa i kad mi lepo na kucnu adresu bude stizao racun za RTS, a ne za struju...

Ajde neka krenu BK, Pink, B92 i ostali da naplacaju i oni valjda od necega treba da zive...?

mixxx05
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 23 Jul 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni samo nije jasno kako oni mogu da zabrane da neko vata kucnom antenom njihov program? Shocked

If you try to take me down you're gonna break!

colosos
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Pozarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo mi josh fali da placam za RTS koji nikada ne gledam, niti ima shta da se gleda, i to onoliko koliko placam za 40tak kanala na kablovskoj, da placam TV u sluzbi Vojislava Koshtunice i onog nepismenog Tijanica, koji je protivzakonito doshao na mesto prvog coveka RTS-a i ako se kao uslov trazi zavrshen fakultet Evil or Very Mad

Uzas!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Počinje TV pretplata Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon