www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Italijanska Kuhinja
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Male tajne velikih majstora kuhinje ~ -> ~ Kroz kuhinje sveta ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA SA ZELENJEM



Iseckan spanać obilno se prekrije parmezanom (pritisnuti da veže), doda se ulje i posoli. Ne sme da se ohladi.



_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA S PAPRIKAMA



Paradajz, očišćena pečena paprika; sa ili bez sira.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA S LUKOM I PAPRIKAMA



1. Mešavina iseckanog luka i paprike s dodatkom ulja; sir može povrh, ali ne mora.

2. Luk i paprike mogu i da se blago prodinstuju i ocede od ulja.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA S TIKVICAMA



1. Malo propirjanjene tikvice, začinjene solju i peršunom dobro ocediti, dodati sir i ulje.

2. Isto kao prethodna, samo se doda paradajz i masline.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA S AJVAROM OD MASLINA



1. Začiniti mlevene crne masline majoranom, majčinom dušicom, origanom, drugim mirisnim travama; ulje; preko se obilno stavlja sir.

2. Paradajz pre maslina.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA S GLJIVAMA



1. Iseckane dinstovati (da porumene) na maslinovom ulju, seckanom belom luku (1/2) po osobi i dosta seckanog peršuna.

2. Isto, samo se prethodno stavi paradajz.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PICA SA SIROM



1.Kombinuje se više vrsta sireva, koje treba izrendati, posoliti, nabiberiti, dodati tanko ulja.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

KALCONE - TESTO



1. Testo. Može se upotrebiti obično testo za pravljenje hleba. Za šest osoba 400 g brašna, 20 g kvasca, malo maslinovog ulja, so, voda. Pokriveno krpom treba da stoji 1 sat.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

KLASIČAN

300 grama svežeg kravljeg sira, 150 grama tvrdog, 150 g kobasice (salame, šunke) malo ribanog ovčjeg sira i tri jaja. (za 6 osoba)

Treba namazati umućenim jajetom.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

POSNI

1. Sveži kravlji sir se pomeša sa prethodno obrađenim zelenjem. Skuvano, stavi se nakratko u posudu sa malo ulja, crnih maslina narezanih na komadiće, solju, alevom paprikom tako da se sve poveže. Može i malo tvrdog sira.

2. razno povrće se nakon kuvanja prodinstuje na malo ulja, soli, bibera i peršuna.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SA RIBOM, ŠKOLJKAMA, RACIMA I SL.



Riba se isprži, plodovi mora skuvaju; dobro se natopi uljem i doda obilno peršuna.

_________________
 
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Poruke: 14175
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 21, 2004 1:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PRŽENE PICE - Testo



400 grama brašna, malo soli, voda (ukoliko se doda kvasac onda se radi o pancerotama). Treba da odstoji pola sata. Prilog se sklopi kao kod kalcone-a i prže se na ulju.



Paradajz, sir, kobasica, šunka, jaja, crne masline, peršun su uobičajeni sastojci u raznim kombinacijama.

_________________
 
Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Male tajne velikih majstora kuhinje ~ -> ~ Kroz kuhinje sveta ~ -> Italijanska Kuhinja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 4 od 9

 
Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma





- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon