www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kobi Brajant postigao 81 poen
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 23, 2006 11:40 am    Naslov poruke: Kobi Brajant postigao 81 poen Na vrh strane Na dno strane

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant večeras je ušao u istoriju NBA košarke utakmicom u kojoj je sa 81 poenom skoro sam pobedio Raptorse 122:104. Raptorsi su nakon 2. četvrtine vodili sa 17 koševa razlike i tada je desio nezaustavljivi Kobi. Sve mu je polazilo za rukom: prolazi, driblinzi, slobodna bacanja, trojke, trojke sa slobodnim. Baš sve. 43 sekunde do kraja izvođenjem slobodnih bacanja postigao je 81. poen i na taj način upisao se na 2. poziciju liste NBA košarkaša sa rekordnim brojem koševa u utakmici. Ispred njega je samo legendarni Vilt Čemberlen koji je 2. marta 1962. godine postigao 100 koševa protiv Niksa.

„Nisam ni sanjao da će mi se ovo desiti. Kao dečak sam maštao o svojim uspesima na terenu, ali ovo nisam mogao zamisliti.” izjavio je Brajant.

Slobodna bacanja izvodio je 20-18, trojke 13-7, a ukupno iz igre 46-28.

Majkl Džordanov rekord je 69 poena, a samo četiri igrača u istoriji premašila su magičnih 70: Vilt Čemberlen, Dejvid Tompson, Elgin Bejlor i Dejvid Robinson. 27-godišnji Brajant postao je peti.

" I know the way to fuck them all...."

djinaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 25, 2006 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam danas citala u novinama.Impresivno,nema sta...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 25, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sam protiv svih...... Wink

" I know the way to fuck them all...."

KZS
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Mar 2005
Mesto: Apatin

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim sta reci...

***RaZoR***
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 29

Datum registracije: 29 Dec 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je brajant krenuo dzordanovim stopama i da ce biti najbolji igrac na svetu...ako i nije vec

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 38

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da nije...jedan je Dzordan..niko nece moci da dostigne ovog velikana..on je jednostavno no.1

Love don't let me go

Srednjoskolka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2005
Mesto: CRNA GORA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 29, 2006 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ipak jedan i neponovljiv je dzordan,kobe je ok,ali...uvijek postoji ono ali...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kobi Brajant postigao 81 poen Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon