www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Snimljena smrt Stiva Irvina
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 4:48 pm    Naslov poruke: Snimljena smrt Stiva Irvina Na vrh strane Na dno strane

Podvodni snimak smrti Stiva Irvina, koji je prekjuče poginuo od uboda ražinim repom, šokantan je i verovatno neće biti emitovan. Džon Stejnton, Stivov menadžer, rekao je novinarima da je snimak, koji je predat policiji, „najgora stvar koju je ikad video”, prenose mediji. „Video sam snimak i šokantan je”, rekao je Stejnton. „Veoma ga je teško gledati, pošto, zapravo, gledate kako neko umire i to je užasno.” Na snimku se vidi kako Stiv roni iznad velike mante i kako se u jednom trenutku ražin rep podiže i ubada ga žaokom u grudi. „Vidi se kako Stiv izvlači žaoku iz grudi trenutak pre nego što je izgubio svest”, ispričao je Stejnton. Snimatelj je posle toga isključio kameru. Stejnton veruje da je Stiv odmah bio mrtav, iako će se to znati tek nakon obavljene obdukcije.
Mediji prenose izjavu predstavnika kompanije za koju je Stiv snimao svoj poslednji film, da se snimak smrti popularnog i omiljenog prirodnjaka i borca za zaštitu životinja verovatno nikad neće pojaviti u javnosti. Ipak, Bili Kembel, predsednik kuće "Discovery Networks", koja poseduje i kanal "Animal Planet", rekao je da je rano da se definitivno kaže da li će se snimak pojaviti u javnosti. „To bi trebalo da odluči Stivova supruga Teri u pogodnom trenutku”, rekao je on. (B92)

metrocop
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 10 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvaro je strasno.....Gledao sam cesto njegove emisije na animal planet-u i bio je dobar Istrazivac....ali uvek je mnogo rizikovao....i kod krokodila i zmija....ali evo smrt ga se stigla...Stvarno mi je zao zbog toga...ali sta da se radi....

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema zezancije sa zivotinjama Embarassed

zao mi covjeka... al sam je kriv...

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 41

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 3:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Voleo sam da gledam njegove emisije, ali uvek je isao po samoj ivici... i eto, to ga je kostalo zivota Crying or Very sad

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 3:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas kao sto nenad rece .. previse je rizicno isao uvek i to ga je upravo kostalo zivota ..

zlokortrokor
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 07 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 6:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta je to ? otrov neki ?

kumaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 27 Nov 2005
Mesto: Subotica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 8:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

igrao se sa razama i to ga je kostalo zivota ruzna smrt zar ne?

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 40

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znala sam da će mu se jednom nešto dogodit

Georgiev17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno strasno ,zao mi coveka

Sever u transu luduje
i zapevajte Delije...

jasmin stanisavovski
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 11 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 07, 2006 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno mi je zao i hocu da kazem da je bio dobar covek al bog je hteo da ga uzme sebi i tu se nemoze nista pozdrav

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 08, 2006 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas mi je krivo, jer sam cesto gledala njegove emisije posto su mi bile zanimljive!Covek je stvarno imao petlju za tako nesto i treba mu se odati posebna pocast. Zao mi je i njegove dece, kao i zene.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Snimljena smrt Stiva Irvina Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon