www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zabranjeno pušenje u Francuskoj
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 2:59 am    Naslov poruke: Zabranjeno pušenje u Francuskoj Na vrh strane Na dno strane

Ne onaj ludi band, nece oni imati koncert u Francuskoj, nego bas pusenje, dimljenje...
------------------------
Francuska će od 1. siječnja (januara) 2007. zabraniti pušenje na većini javnih mjesta, a godinu poslije zabrana će se proširiti i na barove, restorane i hotele.
Prema pisanju toga lista, premijer Dominique de Villepin priprema se uskoro objaviti zabranu pušanja na javnim mjestima u dva stupnja.

U srijedu je resorni odbor francuskog parlamenta preporučio potpunu zabranu pušenja na javnim mjestima najkasnije od 1. rujna 2007. U tome izvještaju zastupnici kažu da svake godine od pasivnoga pušenja umre od 2.500 do 5.800 ljudi. U Francuskoj svake godine umre oko 66 tisuća pušača. (Hina/Net.hr)

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 7:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smatralo se da ce ovu odluku doneti jos i pre. Medjutim, izgleda da su lobisti duvanske industrije, relativno, dobro odradili svoj posao. Uspeli su da donosenje takvog akta/zakona prolongiraju. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 8:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja bi zabranio pusenje totalno,to je smmrt za one koji uzivaju u tome ko i za one oko njih koji to moraju da trpe.....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni bezveze sasvim da ukinu...dobro na nekim mestima kao na poslu,bolnice,gde su deca i tako dalje a ne po diskotekama,kaficima...to jedino se ne slazem...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 42

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

francuskinja je napisao/la sledeće:
Meni bezveze sasvim da ukinu...dobro na nekim mestima kao na poslu,bolnice,gde su deca i tako dalje a ne po diskotekama,kaficima...to jedino se ne slazem...
a sta treba da se gusimo mi koji ne pusimo u diskotekama od cigara (ko npr u bonafidesu),neka fala nek pusaci izadju mnapolje da ispuse pa nek dodju nazad a ne da guse sve oko sebe....

....tvoj i u dobru i u zlu....

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 6:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam bivsi pusac i dok sam bio pusac na te sam stvari puno drugacije gledao. Ali sad mislim da nam je svima bolje cim je taj vrazji dim sto dalje od nas. Tako da podrzavam sve te zabrane pusenja.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zabranjeno pušenje u Francuskoj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon