:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Ulice u Šapcu puste su od prvih večernjih časova posle pojave priča da se u gradu pojavila sekta „ljudoždera” i da su već izujedali nekoliko starijih osoba i jednu devojčicu. Priča o kanibalima krenula je od uha do uha pre tri dana, prvo među učenicima osnovnih škola. Oni su se organizovali i nakon nastave u grupama se vraćaju kući, a o tome su obavestili roditelje i nastavnike. „Pratimo drugarice kućama posle škole jer smo čuli da su pojeli jednu devojku kod mosta i izujedali neke ljude u parku”, kaže jedan od hrabrijih dečaka. Roditelji nisu u panici, ali deca se ipak u večernjim časovima kreću uz pratnju, tako da su treninzi, solfeđo ili časovi klavira postali i obaveza za starije. Verzije o izgledu šabačkih vampira su različite, od toga da su obučeni u crno i da imaju metalne zube do toga da imaju prirodne izraštaje kojima kidaju meso.
Broj navodnih žrtava različit je i kreće se od nekoliko mlađih i nekoliko starijih osoba do pet nestalih. Priče se poklapaju samo u delu da su „vampiri” stigli iz Sremske Mitrovice, gde je „sekta osnovana”.
Policija tvrdi da se radi o neslanoj šali, a školski pozornici dobili su novo zaduženje, da u saradnji s nastavnicima objasne deci štetnost dezinformacija i panike.
U zvaničnom saopštenju policije navodi se da na području koje pokriva ta policijska uprava nije bilo prijave građana o uznemiravanju ili napadima od osoba „koje su pripadnici sekti sa karakteristikama kanibalizma”.
U šabačkoj bolnici „Dr Laza K. Lazarević” tvrde da se niko poslednjih nekoliko dana nije javio sa povredama od ujeda. Dečiji strahovi ipak su se proširili, pa su omiljena mesta za večernje šetnje Šapčana - veliki park i tvrđava Stari grad na Savi, bez posetilaca. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
e sta sve covek nece cuti i izmisliti...
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
|
Au, zar je baš toliko teška ekonomska situacija kod nas da smo počeli medjusobno da se ujedamo.
|
|
 |
Nero25ffm Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 1 Mesto: Frankfurt

|
|
|
jebote pa zar i kod nas??u frankfurtu vec 17 istih slucajeva,pouzdano znam iz poverljivih policijskih izvora.....
|
|
|
| |
|
 |
EGO! Stojke's bitch!

|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

|
|
(sada sam pod uticajem vampirovog izraza i trenutno sam u transu...)
Ju, jbt, mioram da obavestim sefa da su nas otkrili!
Ljudi, hitam, moram mu reci...
Ako ne sazna na vreme, propasce nam plan da pojedemo sve vas smrtnike!!!! Ha, ha...
GOTOVI STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta misliote hoce li doci i kod nas u Novi Sad i okolinu????
Ljudi, pomagajte k'o Boga vas molim!
Sta cu ja ovko mlada, krha, nezna, unikatna da umrem ugrizom zlog vampira.... Citala sam ja sve o tome... I baba mi je pricala o tome... Dosli su po nas!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(bas su glupi ti Sapcani! Vampiri?! A daaaa... Sledece sto cu da cujem je da je Elvis Prisley ustao iz groba i igrao go u Sava centru.... Gluposti!)
Edit by S*A*S*A
Ja sam ti spojio poruke . Sledeci put bi te zamoleo da nepises poruku za porukom u jednoj temi! Ako imas nesto da dodas ili popravis koristi opciju Edit!!!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself

Poslednja prepravka: EGO! datum Sub Nov 11, 2006 11:17 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| držte lopova je napisao/la sledeće: | | Au, zar je baš toliko teška ekonomska situacija kod nas da smo počeli medjusobno da se ujedamo. |
ukrao mi je zemljak reči .. ne znam šta drugo da kažem .. jednostavno .. zar je dotle došlo ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
svasta...
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
"Ne pravi paniku na Titaniku"
Sta sve nece napraviti decja masta... I ko sve nece u to poverovati! Ne bi me cudilo da se organizuju i grupe jacih tipova pa da se krene u lov na te "gvozdenzube".
Mada i nije prvi put da se izmisljaju takve nebuloze. Ne mogu sad da se setim ni jednog primera.
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja ne verujem o tome...
|
|
|
| |
|
 |
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163

|
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| |
|
 |
damir_tz Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 85

|
|
Masta moze svasta..mozda sad pocnu nosat i limene oklope da se zastite
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|