:: |
| Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
Čačak -- Vozač autobusa čačanskog Autoprevoza iz autobusa izbacio jedanaestogodišnjeg dečaka zato što je povratio.
Kako je izjavila Slavica Jelušić, dečakova majka, koja je u vozilu bila s troje dece, dečaku je bilo muka, pa je otišao do vozača da traži od njega kesu. Ona je ispričala da se s bebom u naručju i dva sina vraćala iz Lučana za Čačak, kada je najstarijem sinu pozlilo.
"Od vozača nije dobio kesu i videla sam da je povratio u autobusu. Potom ga je vozač izbacio iz autobusa i nastavio dalje, dok sam ja s dvoje dece ostala u autobusu", kaže Slavica Jelušić.
izvor:b92.net
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Mislim ovo je strasno.
Neki su ljudi naprosto jako drski i bezobrazni.
Sta reci vise...
|
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
strasno...sta sve necu cuti...
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
|
ukratko to je katastrofa...
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Znam da su vozaci autobusa bezobrazni, ali bas toliko...
|
|
 |
popkatapetl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 168

|
|
malo mi je cudna ova prica,sina joj izbacila a gospodja nastavila da se vozi
|
|
|
| |
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
|
Izbacili joj dete iz autobusa,a ona nastavila da se vozi..mislim...stvarnoooo... ko zna kako se prica u stvari i odvijala
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
zanimljivo razmisljanje....
|
|
 |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
Ovo mi je poznato od ranije!ne mogu da verujem!Putovala sam busom do Nisa i devojci pored mene je pozlilo i smogla je snage da uzme neke novine,postavi na pod i tek onda se ispovrati,da bi vozac zaustavio bus i krenuo da se dernja na nju-sta to radi?I da li je moguce da nije mogla da se suzdrzi do Nisa????Eeeeeej,da se suzdrzi!Nije mu palo napamet,da pomogne,da je izvede na vazduh,ponudi maramicu-bilo sta!!!!!Ne,njemu je bilo bitno to sto mu je ona uneredila delic poda autobusa!!
Nasi vozaci su imebcili i ovo nije jedini razlog zasto tako mislim!
A da sam ja ta majka,isutirala bih ga najstrasnije!Mislim,vozaca!!
|

|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|

|
|
| nektarinica je napisao/la sledeće: | Ovo mi je poznato od ranije!ne mogu da verujem!Putovala sam busom do Nisa i devojci pored mene je pozlilo i smogla je snage da uzme neke novine,postavi na pod i tek onda se ispovrati,da bi vozac zaustavio bus i krenuo da se dernja na nju-sta to radi?I da li je moguce da nije mogla da se suzdrzi do Nisa????Eeeeeej,da se suzdrzi!Nije mu palo napamet,da pomogne,da je izvede na vazduh,ponudi maramicu-bilo sta!!!!!Ne,njemu je bilo bitno to sto mu je ona uneredila delic poda autobusa!!
Nasi vozaci su imebcili i ovo nije jedini razlog zasto tako mislim!
A da sam ja ta majka,isutirala bih ga najstrasnije!Mislim,vozaca!!  | ma vozaci su katastrofa al sto su vec ljudi rekli ona se po ovoj prici bas nesto nije pretrgla da vrati sina u bus ili da izadje i ona iz busa....
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|