:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Portorikanac koji je pre 27 godina u SAD osuđen za ubistvo menadžera toples bara pogubljen je u sredu smrtonosnom injekcijom i 34 minuta se mučio pre nego što je umro. Angel Dijaz (55) je proglašen mrtvim u 18.36 po lokalnom vremenu i do samog kraja je tvrdio da je nevin i tražio pomilovanje. „Florida ubija nedužnu osobu. Florida čini zločin jer sam nevin. Smrtna kazna je ne samo osveta već i kukavički čin. Žalim zbog ovoga što mi se dešava i što moja porodica mora da istrpi”, povikao je Dijaz. Način na koji je Dijaz umro najverovatnije će ponovo izazvati raspravu o načinu izvršenja smrtne kazne u ovoj državi, za koji mnogi tvrde da je surov. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
to je najgora smrtna kazna, jer se mucis dok ne umres. Onako da su ga stavili na sok stolicu ne bi ni osetio
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
jadan covek...ma ti ameri su glupi totalno
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
kljaja00 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 21

|
|
ko zna mozda je stvarno bio nevin?
|
|
|
| |
|
 |
LaNa83 rizmalovo srculence

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd

|
|
joj....prosla me jeza....
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
| kacagica je napisao/la sledeće: | | to je najgora smrtna kazna, jer se mucis dok ne umres. Onako da su ga stavili na sok stolicu ne bi ni osetio |
smrtna kazna sprovedena injekcijom je "najhumanija" smrtna kazna.....prva injekcija je za opustanje misica i mozga, druga za uspavljivanje, pa onda nastupaju one koje zasutavljaju srce, pluca, itd......
a elektricna s. je jedna od najgorih i najsvirepijih smrtnih kazni.....ako vec mora da postoji takva kazna.......onda je injekcija bolja i od elektricne s., i od gasne komore, streljanja, itd......na floridi je od 2000-te zabranjeno ubijanje u E.S.......
kako javljaju ovde......ovaj jadnik je umirao duze od drugih zato sto je imao bolest jetre sto je otezalo metabolizam injekcija, pa su mu dali duplu dozu.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
| |
|
 |
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤

|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...

|
|
|
Nekuzim.. koji su ga vrag ubijali nakon 27 godina?.. Ako mu nisu dali pravu kaznu odma, zast ga ubijaju nakon sto je toliko vremena sjedio u zatvoru. Nekuzim amerikance i njihove smrtne kazne.. nikako..
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Ja sam protiv smrtne kazne, ali ako vec rade to neka, bre ubiju coveka kako treba. Izgleda da je giljotina ipak bila najbolje sredstvo.
|
|
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
tako mu i treba i sve bi ubice ubijao tako da se sto vise muce
|
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
|
pa zar nije bolje preseci odjednom zivot, nego se muciti. Mislim naravno on nije kriv zbog toga jer nije on odredio kako ce umreti. Ali mislim da je mogao da bira, izabrao bi sto posto sok stolicu ili giljotinu
|
|
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Citat: | | Smrtna kazna je ne samo osveta već i kukavički čin |
Ja glasam ZA postojanje smrtne kazne. Mada je nehumano, kriminalce poput pedofila, ubica sa predumišljajem, višestrukih ubica, i sl. bih krvnički mučila
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | | Citat: | | Smrtna kazna je ne samo osveta već i kukavički čin |
Ja glasam ZA postojanje smrtne kazne. Mada je nehumano, kriminalce poput pedofila, ubica sa predumišljajem, višestrukih ubica, i sl. bih krvnički mučila  |
tako je! Pedofile pogotovo. da netko moje dijete dirne glavu bi mu iščupala!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
|