:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Vlada Iraka pokrenula je istragu o snimku vešanja Sadama Huseina i o dospeću tog snimka do medija. Reč je o snimku koji je načinjen najverovatnije mobilnim telefonom, a na njemu su zatvorski stražari u pratnji Sadama Huseina koji, neposredno pred vešanje, uzvikuju: „Idi u pakao!” To nije snimak koji su zvanično objavile vlasti Iraka, po izvršenju smrtne kazne, već snimak nekog od stražara. Na njemu se takođe vidi da stražari uzvikuju ime šiitskog vođe Moktade al Sadra i razmenjuju uvrede s Huseinom pre no što je obešen. Neimenovani zvaničnik Vlade rekao je Rojtersu da je ambasador SAD pokušao da nagovori premijera Iraka Nurija al Malikija da ne požuruje izvršenje presude, samo četiri dana pošto je Apelacioni sud odbacio Huseinovu žalbu. Prema tom izvoru, ambasador je tražio da se sačeka dve nedelje.
NEREDI U ZATVORU ZBOG POGUBLJENJA HUSEINA
Jedna osoba je poginula, a 10 ih je povređeno u neredima u zatvoru Paduš, blizu Mosula, na severu Iraka. Direktor zatvora Ali Mahmud rekao je za AFP da su nemiri izbili pošto je jedan od čuvara oštro ukorio zatvorenike. Mahmud je rekao da je u sukobima policije i zatvorenika poginuo jedan posetilac, da su tri zatvorenika povređena hicima iz vatrenog oružja, a da je sedam policajaca povređeno u tuči.
Prema izjavama očevidaca, neredi su izbili pošto su zatvorenici tokom vremena za posete saznali od svojih posetilaca da je Sadam Husein pogubljen, javio je Rojters. Mahmud je rekao da su zatvorenici zapalili zatvorsku menzu, uništili vrata i prozore, lomili sigurnosne kamere i palili nameštaj u ćelijama.
Pripadnici iračke policije i vojske ugušili su nemire.
U zatvoru Paduš smešteno je 1.200 zatvorenika, među njima 100 stranih državljana arapskog porekla koji većinom služe kazne za terorizam. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 71
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
|
dosta mi ga vise samo se o njemu pise i prica
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
| |
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
| *OpasnaMackica* je napisao/la sledeće: | | dosta mi ga vise samo se o njemu pise i prica |
Bolje da se o Sadamu priča nego o Paris Hilton
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
| |
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
"Bolje da se o Sadamu priča nego o Paris Hilton"
ha ha,ipak moze bez oboje!
|
|
|
| |
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Sve je to u redu...ali pitanje je da li je on zaista ubijen????
I dn danas ljudi sumnjaju u takvo ubistvo bracnog para u Rumuniji Causevski..
Secam se da sam bila mala kada su na Tv prikazivali ih kako leze u lokvi krvi...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
ljudi sta je vama dajte si pogledajte reakcije nije vazno je l ubijen il nije.vazno je to da smrt nije nitko zasluzio pa ni Sadam.ako je ubijen onda je ovo cjelokupno drustvo isto kao i on.nemamo mi pravo oduzimat nikom zivote,trebali su ga strpat u zatvor dozivotno i to je to.cudno mi je da nema ni jednog komentara u tom pravcu i da se nitko od vas ne pita da l je to humano i ispravno.razmisljate o totalno nebitnim stvarima pored jedne tako bitne
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 49
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
| poison je napisao/la sledeće: | ljudi sta je vama dajte si pogledajte reakcije nije vazno je l ubijen il nije.vazno je to da smrt nije nitko zasluzio pa ni Sadam.ako je ubijen onda je ovo cjelokupno drustvo isto kao i on.nemamo mi pravo oduzimat nikom zivote,trebali su ga strpat u zatvor dozivotno i to je to.cudno mi je da nema ni jednog komentara u tom pravcu i da se nitko od vas ne pita da l je to humano i ispravno.razmisljate o totalno nebitnim stvarima pored jedne tako bitne |
Komentari o ubistvu Sadama mozes da procitas ovdje jer su tu temu moderatori prebacili vec u arhivu
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=29700
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|