www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izvršio plastičnu operaciju kako bi izgledao kao Brus Vili
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 6:13 pm    Naslov poruke: Izvršio plastičnu operaciju kako bi izgledao kao Brus Vili Na vrh strane Na dno strane

Amerikanac Džon Džozef Konvej podvrgao se plastičnoj operaciji u jednoj bolnici za estetsku hirurgiju u Indiji da bi izgledao poput svog omiljenog holivudskog glumca - Brusa Vilisa. Ovaj 43-godišnji vatrogasac iz Čikaga ušao je u bolnicu Sir Ganga Ram u Nju Delhiju sa fotografijom heroja serijala „Umri muški” i tražio da mu se napravi ista „lepa, snažna vilica” kao što je Vilisova, piše indijski list „Hindustan tajms”. Jedan od lekara koji je operisao Konveja kazao je da su on i njegove kolege tri dana proučavali njegovo lice kako bi mu dali željeni oblik. Konvej je kontaktirao bolnicu putem interneta, navodeći da želi da se operiše da bi ličio na Vilisa. „Ja sam čovek koji uskače u zgrade u plamenu, ljudi me posmatraju i zato moram da zadržim mačo imidž”, istakao je Konvej, koji je bolnici platio 1.600 dolara za trosatnu operaciju, što je otprilike deseti deo sume koju bi morao da izdvoji za isti zahvat u Americi. Čikaški vatrogasac izjavio je da je zadovoljan ishodom operacije i da namerava da uskoro dovede majku i sestru na plastičnu operaciju. (Tanjug)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

leleeeeee blesavljenja Very Happy
za 1.600$ je mogao izabrati neku drugu njusku Very Happy

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma jeftino je još prošao a i Bruce Willis nije više u modi.

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 11:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tesko da postoji osoba koja se u masti, bar na kratko, ne poistrovecuje sa omiljenim likom.
Mnogi odu dalje, pa se ta identifikacija prenese na njihovo odevanje , ponasanje, govor....
Neki zalutaju u krajnost, koja ih dovede do opsesije.
Mislim da nema dileme, kojoj grupi Dzon Dzozef pripada.
Steta sto se u vesti ne navodi, da li ce i njegova majka i sestra "poprimiti" necije likove, ili je rec o estetskim korekcijama.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 5:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imamo u firmi jednog lika koji je stavio mini-val i ofarbao rep u plavo da bi licio na neku pevacicu [taj tip]. :lolj: I ja volim da citam Koko Bila i Alana Forda pa se ne trudim da izgledam kao oni.

Secate li se onog dijaloga iz filma "Secerna vodica":
Sonja Savic: "A ovde mi napravite rupicu na bradi kao Travolta"
Doktor [Zoran Radmilovic]: "Ma, napravicemo i dve rupice ako treba!"

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 10:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljudi su ponekad toliko zadivljeni "zvezdama" da ne znaju ni sta rade. Nije taj svoj!!!

Celik19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 31, 2007 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma fraer nije nikako dobar jest da je jeftino prosao ali mislim da smo svako sebi najljepsi i najbolji bez obzira kakvi bili, ako imamo komplekse prema sebi onda definitvno imamo problema sa sobom Shocked Confused Confused Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Izvršio plastičnu operaciju kako bi izgledao kao Brus Vili Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon