:: |
| Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
Četvoro nastavnika osnovne škole u albanskom selu Džire kažnjeno je zbog pijanstva i seksualnog opštenja iza table u učionici. Ministarstvo obrazovanja Albanije bilo je prinuđeno da otpusti dvojicu nastavnika, smeni direktora, a učiteljicu uslovno kazni nakon što su pobesneli roditelji zatvorili školu kako bi sprečili pijanstvo i blud u školskim prostorijama. „Video sam kroz prozor kako se bezobrazno ponašaju, i to sam rekao mojom drugarima i roditeljima”, kazao je jedan učenik četvrtog razreda škole u selu Džire i dodao da su ga učitelji opazili i da su mu potom pretili da će ga isterati iz škole ako nekom kaže. Njegov otac razočaran je i zgađen zbog svega što se dogodilo. „Da li biste vi nazvali učiteljem nekog ko pije rakiju u 10 ujutro, napije se i juri devojčice iz škole”, upitao je razočarani roditelj, prenela je albanska televizija. (Beta)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
anovi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Mar 2007 Poruke: 9

|
|
|
ne ovo je strašno, neshvatljivo mi je kako se profesori koji bi trebali biti uzor se mogu tako ponašati.... na svu sreću ja se nisam susrela sa takvim problemima u školi a nadam se da i neću....
|
|
|
| |
|
 |
slajad Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 55 Mesto: svinjarnik

|
|
| |
|
 |
djomlapa Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin

|
|
|
Sve je moguce...to je ipak Albanija!!!
|
|
|
| |
|
 |
LA*PERLA Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670

|
|
| djomlapa je napisao/la sledeće: | | Sve je moguce...to je ipak Albanija!!! |
Misim da se to ipak ne dešava samo u Albaniji....
|
|
|
| |
|
 |
Dushan_maestro Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 33

|
|
Ahahahaha koji carevi
|
|
|
| |
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
hahaha koji likovi zivot ti... znaci sta reci... sve je moguce... ja bi ga da budem prost obesio za ... mali prst
ali makar imaju seksualno obrazovanje...
sha reci...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|