:: |
| Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Engleski nogometni internacionalac David Beckham upozorio je igrača Manchester Uniteda Cristiana Ronalda da ne prelazi u Real Madrid na kraju sezone.
Ronaldo je na meti Reala već 12 mjeseci, a bivši kapiten engleske reprezentacije Beckham vjeruje kako bi 21-godišnji Portugalac odlaskom u kraljevski klub napravio veliku grešku.
"Možda je rekao da želi u budućnosti igrati za Real, ali on je igrač Manchestera i s obzirom kako igra, klub će učiniti sve da ga zadrži", rekao je Beckham za "Daily Star".
"Mislim da je on veliki igrač. Imao je sjajnu sezonu. Ipak, još je mlad i trenutno igra u pravom klubu zato što za njega skrbi trener koji tačno zna kako treba s mladim igračima. Uvijek sam govorio da nikad ne bih postigao toliko toga u karijeri da nije bilo menadžera Fergusona, saigrača i navijača Uniteda", rekao je Beckham.
Manchester United sada ima samo tri poena prednosti nad Chelseaom i očekuje ga odlučujuće gostovanje na Stamford Bridgeu 9. maja.
(Sarajevo-x.com)
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
neka matori broji svoju lovu i (ne)uspehe svoje supruge:P
i neka pusta omladinu da radi sta hoce
|
_________________ www.ONE.org |
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
Mislim da Ronaldo to mora sam odluciti!!!
A Beckhamu je bolje da vodi o sebi racuna...
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
|
ja držim sa Beckhamom...ako Ronaldo predje u Real kariera mu propada jer Real več ima previše dobrih veznih igrača i zato je bolje da ostaje u Man Utd jer tamo je najbolji i uvek ima mestu u prvih 11
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
*PEJKO* *zvani zajebani*

|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 1251 Mesto: Ljubljana<~>Čečava

|
|
|
i ja se slažem sa Beckhamom, bolje če biti za bodučnost Ronalda ako ostane u Man Uniteda
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
|
Eto i u fudbalu,nisu slozni,do duse nema sta da se mesa beckam...
|
|
|
| |
|
 |
dejoni Odomaćeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis

|
|
glupost... ovaj ce bas da ga poslusa
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
 |
|
| |
|
 |
*tzar* ulični pas

|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345

|
|
|
to je bio dobronameran savet i ronaldo bi trebalo to da ceni. realno ako ode u real zakopace se kao i owen, beckam, casano, i veliki broj igraca! ali na njemu je da odluci!
|
|
|
| |
|
 |
dejoni Odomaćeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1376 Mesto: Nis

|
|
mogo bi i ti da mu das savet
|
_________________ Ako zivis danas, svako ''juche'' je samo san, a svako ''sutra'' vizija nade...
 |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| *tzar* je napisao/la sledeće: | | to je bio dobronameran savet i ronaldo bi trebalo to da ceni. realno ako ode u real zakopace se kao i owen, beckam, casano, i veliki broj igraca! ali na njemu je da odluci! |
Slazem se mada je Owen mnogo ranije "pokoopio" velike povrede, nije Real kriv za njegov pad, ali zato svi ostali, na celoo sa Robinhom koji je vazio za najperspektivnijeg napadaca soo propali zbog glooposti Capella koji je mogoo slobodno reci oopropastio "kraljevski kloob"...oostvari nije ga oopropastio bolje je reci da ga je samo dokoosoorio, prehodnici soo mnogo vishe zla naneli
|
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Neka on samo prijeđe u Real, ionako mi je taj Glumac C. Ronaldo jako antipatičan lik.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|