www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

40 godina za ubicu deteta
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 12:32 am    Naslov poruke: 40 godina za ubicu deteta Na vrh strane Na dno strane

Dragan Nikolić Čombe osuđen je na kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva Tamare Ivanović (13) i silovanja Slađane N. (11). Okružni sud u Beogradu Nikolića je osudio na pojedinačnu kaznu za ubistvo na podmukao način na 40 godina zatvora i na 15 godina zatvora zbog obljube nad detetom mlađim od 14 godina. Pošto se po zakonu na izrečenu najvišu kaznu ne dodaju druge, sud je izrekao jedinstvenu kaznu od 40 godina za oba krivična dela. Prema rečima predsednika sudskog veća Mire Ilić, nesumnjivo je utvrđeno da je Nikolić 21. novembra 2005. na zemljanom putu u blizini železničke stanice „Šangaj” u Batajnici, na podmukao način ubio Tamaru Ivanović, kada je devojčica prišla da mu pruži pomoć, pošto je pao. On joj je tada kuhinjskim nožem zadao 15 smrtonosnih uboda u leđa i grudi, da bi joj zatim uzeo mobilni telefon, koji je sutradan prodao. Sud je ocenio kao neistinitu odbranu, koju je Nikolić više puta menjao. Naime, on je tvrdio da je bio u alkoholisanom stanju, te da je zato Tamaru Ivanović video kao napadača.

Inače, žrtvu je njen deda te večeri pronašao mrtvu u žbunju pored staze.

Pored ovog, protiv Nikolića se postupak vodio i zbog obljube i protivprirodnog bluda nad jedanaestogodišnjom Slađanom N. Sud je utvrdio da je nesrećnu devojčicu Nikolić izveo iz škole u Opovu i odveo je u obližnji šumarak, gde ju je tukao rukama i nogama, a zatim, dok je bila u nesvesnom stanju, silovao.

Prema rečima sudije, devojčica se „hvala Bogu, ne seća silovanja”, ali je njeno psihičko i zdravstveno stanje tim događajem dovedeno u pitanje.

„Žrtve Nikolića bila su deca prema kojima nije imao nikakve milosti, pa sud nije mogao da izrekne nijednu kaznu osim maksimalne”, kazala je sudija.

Inače, Nikolić, koga je policija uhapsila četiri dana po ubistvu maloletne Tamare, osuđen je 1988. za ubistvo penzionera na 15 godina zatvora, od kojih je izdržao 12 godina. (B92)

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja bi njega u ves masinu strpala,
na centrifugu 1000 Wink

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 7:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koji gad... 40 godina definitivno nije dovoljno. Koliko mu je godina? Hoce li umrijet u zatvoru? Eej, malo dijete ubit, jos mu je htjela pruzit pomoc. A drugu djevojcicu silovao... Pedofil bolesni...
Dozivotna! Mad

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 9:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma njemu treba kazna smrt...

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakvi sve ljudi postoje,ovo je stvarno tuzno...
I kada se desi ovakav primjer(mada sam cula i za mnogo gore),covjek se zapita zasto ne postoji smrtna kazna?!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zbog cega je kod nas maksimalna kazna 40 godina? I zbog cega "Amnesty international" stiti takve zveri?

Prema skotskim zakonima, osudjenom se sudi za svako delo pojedinacno i na kraju se sve sabere. Steta sto i kod nas nije tako.

spiderwoman je napisao/la sledeće:
I kada se desi ovakav primjer(mada sam cula i za mnogo gore),covjek se zapita zasto ne postoji smrtna kazna?!

Nije pitanje zasto ne postoji vec zasto se sve drzave trude da je ukinu? Sad

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 3:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:
Zbog cega je kod nas maksimalna kazna 40 godina? I zbog cega "Amnesty international" stiti takve zveri?

Prema skotskim zakonima, osudjenom se sudi za svako delo pojedinacno i na kraju se sve sabere. Steta sto i kod nas nije tako.

I pravilno rade što treba da je ukinu, mi ljudi ne smemo uzimati tuđe živote Laughing razumem ja i da je ubio 50 žena - ja sam protiv Smrtne kazne Rolling Eyes Neka sedi u samici, i ako mu dože da nemože više tako nek se sam ubije, to je mnogo bolje Laughing

Tha_A
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 13 Dec 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 9:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se, smrtna kazna nije nista bolja nego djela koja je ovaj covjek ucinio. Dozivotna bez mogucnosti na raniji izlazak i to je to. A mozda bi se ovaj covjek prije toga trebao i ispitati malo, mozda mu je mjesto ipak u ludnici. Jer meni se, prema djelima bar koja je ucinio, cini da covjek ima jako velikih poremecaja, dok je ubio dvije male djevojcice.

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 4:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

coco_bill je napisao/la sledeće:

Dobro coco,na to sam i mislila,pogresno sam se izrazila gore:)Inace,po pravilima evropske unije,smrtna kazne ne treba da postoji...hm...diskutabilno..neki ljudi su tolike zivotinje da zasluzuju najgore,na moju zalost...mada bih ja uvela mnogo strozije kazne i kada su u pitanju silovanja,al necu reci koja bi to bila kazna da se ovi momci ovdje ne prepanu od mene:)))

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće:

I pravilno rade što treba da je ukinu, mi ljudi ne smemo uzimati tuđe živote Laughing razumem ja i da je ubio 50 žena - ja sam protiv Smrtne kazne Rolling Eyes Neka sedi u samici, i ako mu dože da nemože više tako nek se sam ubije, to je mnogo bolje Laughing

Da, josh nam samo to fali da 40 godina drzava na parazita baca pare za hranoo bolje da too hranoo dajoo onima kojima je zaista potrebna a njega poshaljoo u "vecna lovishta" shto se mene tice Evil or Very Mad Evil or Very Mad

The tears of a clown make the whole world laugh.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam da se vrati Dušanov zakonik Twisted Evil

Takvima bi smrtnom kaznom muke bile samo skraćene, stoga - nije humano i u skladu sa postupcima civilizovanog sveta, ALI takve bolesne zveri treba tretirati u skladu sa njihovim delima Evil or Very Mad - mučenje Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

little_angel_and_devil
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Maj 2007
Mesto: hell

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Ja sam da se vrati Dušanov zakonik Twisted Evil

Takvima bi smrtnom kaznom muke bile samo skraćene, stoga - nije humano i u skladu sa postupcima civilizovanog sveta, ALI takve bolesne zveri treba tretirati u skladu sa njihovim delima Evil or Very Mad - mučenje Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

To za Dusanov zakon mi je malo preostro Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> 40 godina za ubicu deteta Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon