www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Darko Milicic psuje sudije
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Darko Milicic psuje sudije Na vrh strane Na dno strane

Košarkaški reprezentativac Darko Miličić, posle poraza od Grčke, nizom psovki i uvreda odgovorio na pitanje novinara.
Miličić, noseći nacionalni dres Srbije, na molbu novinara da komentariše utakmicu odgovorio je nizom grubih psovki i uvreda na račun sudija, a Košarkaški savez Srbije zbog toga je kažnjen s 10.000 evra.
Predsednik kompanije Si&Si Vojin Đorđević rekao je da će sa zadovoljstvom platiti kaznu jer je "bio pored terena i video o kakvoj se sudijskoj krađi radilo".

Darko Miličić je igrao pod zastavom Srbije, a bivši reprezentativac Aleksandar Đorđević kaže da su košarku ranije igrali sasvim drugačiji ljudi. Đorđević, koji tokom 20 godina bavljenja sportom nije napravio nijedan incident, iznenađen je takvim ponašanjem mlađih kolega.

"Ne bih mogao ništa drugo da kažem osim da osudim. Mislim da to nije način, pogotovo u jeku prvenstva. To su stvari koje treba sačuvati za ulicu, zatvoriti se u sobu i izreći tako nešto ako misliš da će ti biti lakše, ali to niko ne traži od tebe i niko ne opravdava. To nije način da se izgubi utakmica i pogotovo nije način da se dođe do pobede jer pobednik mora da bude veliki, veliki i kada gubi", kaže on.

Ponašanjem košarkaša šokirana je i ministatrka sporta Snežana Samardžić-Marković. "Mislim da je to izuzetno važno zato što su naši reprezentativci uzor mladima i kao takvi moraju da ponesu i odgovornost prema onom šta rade, kako postupaju i šta govore. Mislim da ni mediji ne treba da prenose, kad se već desi takav incident, da se to ne širi jer mladi to gledaju, deca to gledaju i to je ružan javni diskurs", kaže ona.

Socijalni psiholog Bora Kuzmanović kaže da se nova košarkaška elita ne može porediti sa zlatnim dobom srpske košarke, jer su danas i vremena drugačija.

"To su momci koji su rasli u uslovima kada je došlo do raspadanja moralnih normi i to na izvestan broj ljudi, uz ostale uslove, ima uticaja tako da oni imaju kratak fitilj, sklonost da se na takav način izražavaju u takvim situacijama", kaže on.

Košarci Srbije sada sledi jednogodišnja pauza pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Do tada bi KSS morao, po svemu sudeći, sem igrom, da se pozabavi ponašanjem igrača i zapita se ko može da nastupa u dresu reprezentacije.

Izjavu Darka Miličića, u necenzurisanoj i nemontiranoj verziji, možete pogledati ovde:

Darko Milicic psuje sudije

" I know the way to fuck them all...."

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Darko, radosna vest za tebe. Ima kćerku, ima!!! Embarassed
Onaj sudija ima ćeru, proverio ja. Tako da možeš do mile volje da...

Dare, ej... Daki, Dačo... Pa, glavno si zaboravio: sestru! Talijani su osetljivi na sestre, to si ti njima trebao da pomeneš, a ne majku i ćeru. Sestru ti njima, Dare!
I pomeni ono što nam kradu ribu iz mora, za to im posebno...

Dejan71
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 8:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh, sta reci kad jedan deo mene se slaze sa njim.... a ipak.............. kako rece Sale - to nije pravi nacin... treba biti iznad toga...-

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e stvarno je preterao... ostala sam bez komentara... Rolling Eyes neka tako nastave, pa ce narod da ih voli...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 12:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bih mu dozivotno zabranila reprezentativni dres..i ovako su nas obrukali, ali tek sad...

" I know the way to fuck them all...."

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Bash tako batice...A ono shto je rumunu mater khm navikli su oni na to Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Duki1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 31 Jan 2006

zambia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koji BALVAN bolje da je brinuo o tome da mu lopta ne ispada iz ruku a ne o sudijama

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Duki1986 je napisao/la sledeće:
koji BALVAN bolje da je brinuo o tome da mu lopta ne ispada iz ruku a ne o sudijama

da, ovu potpisujem.... ali ipak uvek oni nadju krivca kada izgube... ajde sto ga uvek nadju, manje vise... ali sa ovim je stvarno preterao... sve ide na gore i gore...

Cirissimo
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 14 Nov 2006
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nek neko kaze da nismo najjaci u psovkama Cool Very Happy

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cirissimo je napisao/la sledeće:
pa nek neko kaze da nismo najjaci u psovkama Cool Very Happy

ja se time ne bih ponosila Rolling Eyes

zar bas uvek svoje naruznije lice moramo pokazivati svetu? sramota

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa koliko mi se cini nije psovao na engleskom pa da ga sav svijet razumije, ovako ga razumije mozda 25 milijuna ljudi, nije strasno... ali da je sudac bio los, pa bio je! Okrali su Srbiju kao ono prije koju godinu nas... mozda i vise.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
zar bas uvek svoje naruznije lice moramo pokazivati svetu? sramota

Možda smo mi pokazali naše najružnije lice, ali i italijanske sudije su pokazale najružnije lice. Čudi me kako njima još nije dodeljena kazna zbog nesportskog ponašanja.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Darko Milicic psuje sudije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon