:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Američki magazin "In Touch Weekly" tvrdi da je pronašao majku i baku afričke devojčice Zahare koju su pre godinu i po usvojili Andjelina Džoli i Bred Pit, koje tvrde da nikad nisu potpisale dokument kojim se odriču Zahare i da sada žele da je vrate.
"Želim da mi se moja kći vrati i vidi gde se rodila. Njena baka i ja jako smo se trudili oko nje, ja bih htela da je vidim i potrudim se da vrati svoj izgubljeni identitet", rekla je navodna majka Mentevb Devit Lebiso. Ona., medjutim, za sada nema dokaza o majčinstvu.
Andjelina je devojčicu usvojila kao siroče, što znači da je u procesu dokazano da Zahara nema živih rodjaka.
Navodna porodica dvogodišnje devojčice tvrdi kako im je agent za usvajanje prilikom odvodjenja Zahare rekao da će moći da je vidjaju kad god to zažele, ali da na kraju nisu uspele ni dostojno da se oproste.
"Zahara je bila na rubu smrti i Andjelina je spasila to jadno dete. Zbližila se s tom devojčicom i medju njima je neraskidiva veza. Doživljava je kao svoju kćer", rekao je neimenovani prijatelj Andjeline Džoli koji tvrdi da glumica veruje da je došlo do greške.
Ipak, prijatelji navodne Zaharine majke tvrde da je ona posle porodjaja pobegla, pa ju je agencija za usvajanje "otpisala" i zaključila da je verovatno umrla od side.
Ipak, dvadesetčetverogodišnja Afrikanka tvrdi da nema novca za DNK dokazivanje majčinstva, ali je htela da "sa svetom podeli svoju tužnu priču".
(MONDO)
|
|
 |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
| Shiseido je napisao/la sledeće: |
Ipak, prijatelji navodne Zaharine majke tvrde da je ona posle porodjaja pobegla, pa ju je agencija za usvajanje "otpisala" i zaključila da je verovatno umrla od side.
|
ovo je izgleda jedino tacno posto je dete usvojeno kao siroce
sta sad hoce ? da je podoji mozda?
i ovi novinari nemaju nikakvog pardona ni kada su deca u pitanju
jedino im je vazna eksluzivna vest. ne volim to sto rade na takav nacin...
|
|
|
| |
|
 |
Cirissimo Iskusni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 813 Mesto: Ljubljana

|
|
što je pobegla na početku a sad kad je videla da je čerka u rukama slavne glumice pa misli da če Angelina još njoj da pomogne
|
_________________ The living legend  |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Ne vidim razlog ni nacin kako bih ta majka dokazala da je majka osim DNA testom .. ali ja mislim da bih Andjelina ucinila sve da to dete zadrzi znajuci kroz sta ce to isto dete da prodje.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
| Citat: | | ali je htela da "sa svetom podeli svoju tužnu priču". |
Sve se plašim da je ona bila ta koja je htela sa nama da podeli svoju tužnu priču
Lešinari su je izbunarili negde zarad senzacionalizma
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
milicik Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396

|
|
| Citat: |
Sve se plašim da je ona bila ta koja je htela sa nama da podeli svoju tužnu priču |
To i ja mislim
|
|
|
| |
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
ipak je to samo "tuzna" prica
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|