www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Teksas u Novom Sadu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 12:18 am    Naslov poruke: Teksas u Novom Sadu! Na vrh strane Na dno strane

Novosadska Gradska uprava najverovatnije će prihvatiti projekat srpsko-nemačke firme „SINS” iz Bavarske da se u okolini Novog Sada izgradi „teksaško selo”, s karakterističnim objektima iz doba Divljeg zapada, ali i neizostavnim kaubojima i Indijancima. Prema rečima direktora SINS-a Drage Đokića, projekat teksaškog sela bio bi izuzetno isplativ za Novi Sad. „Teksaško selo koje smo izgradili u Bavarskoj tokom prošle godine posetilo je blizu pet miliona turista iz cele Evrope. Deca se oduševljavaju kaubojima i Indijancima u tradicionalnoj nošnji, te imitacijama poznatog oružja, jahanju na konjima i ponijima, a stariji ugostiteljskim objektima i prenoćištima u stilu Divljeg zapada”, rekao je Đokić za novosadski „Građanski list”.
Prema njegovim rečima, za pomenuti projekat neophodna je odgovarajuća lokacija. „Uslov da Novi Sad dobije jednu takvu atraktivnu turističku ponudu jeste da teksaško selo bude napravljeno na parceli od najmanje dva do četiri hektara. Istovremeno, selo mora biti blizu autoputa, a na parceli moraju da postoje potrebni priključci za komunalije”, zaključio je Drago Đokić.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A konja po ulicaka koliko ti dusa iste Gluposti

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 4:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dakle ... nemam rechi Smile Pa oni nisu normalni ocigledno Very Happy U sred Srbije Teksasko selo... zar mi nemamo istoriju?

Da mi je neko reko da cemo od Amerikanaca da krademo fore reko bih mu da je lood ... al jbg izgleda da sam ja lood sto verujem da u Srbiji ima stvari koje mogu da je predstavljaju bolje od teksaskog sela :S

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 68

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 9:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam zapanjena Shocked
Pored tolikih naših istoriskih događaja i lepote treba da nas pretstavlja američki ranč.......ma jednom rečju STRAŠNO!!!
Izgleda da nam nije dovoljno naših ''konja'' več nam trebaju i uvozni Evil or Very Mad

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 5:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm, ne znam kako to drugacije da prokomentarišem osim...koji ce nam to k*r*c?

J*bote kod nas je italijan oziveo klasican vojvodjanski salaš a nashi bi da glume Šerife...**bem vas u značke... Rolling Eyes

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Teksas u Novom Sadu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon