www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Goran Karan za Dan zaljubljenih u Beogradu!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 3:45 pm    Naslov poruke: Goran Karan za Dan zaljubljenih u Beogradu! Na vrh strane Na dno strane

Hrvatski pevač zabavne muzike Goran Karan održaće svoje tradicionalne koncerte za Dan zaljubljenih u Beogradu 14. i 15. februara u Domu sindikata, navodi se na muzičarevom zvaničnom sajtu.
Beogradska diskografska kuća saopštila je danas da će uskoro "potpisati ekskluzivan ugovor sa dalmatinskom pop zvezdom" Karanom za objavljivanje njegovog novog albuma "Dite jubavi", koji će izaći u februaru.
Posle pevanja u rok grupi "Big Blue" u Hrvatskoj, Karan je u saradnji sa kompozitorom Zdenkom Runjićem počeo uspešnu solo karijeru nudeći pop sa dalmatinskim prizvukom na albumima "Kao da te ne volim" (1997), "Vagabundo" (2000), "Ahoj!" (2003) i "Od Srca do Usana" (2005).
Karan je i prošle godine pevao u Domu sindikata 14. i 15. februara. Koncerti počinju od 20.00.

(Beta)

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovaj ima 45 g. najmanje Rolling Eyes

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ga volim Smile ima divan glas Smile i skroz se ukalapa u neku moju sliku.. inace,nisam ljubitelj tih "pevaca" ali ovo mogu i hocu i zelim da cujem i vidim i dozivim..
ok,ima li interesenata da mi prave drustvo Smile ?

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:

ok,ima li interesenata da mi prave drustvo Smile ?

Jos pitas, jos pitas... Idemo zajedno, ja sam uvek u prvim redovima na njegovom koncertu , vristim, skidam se do pojasa...
Embarassed Embarassed Embarassed

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ijuuuuuuuuu. Ne mogu si pomoci pa moram reci:

ako je goran karan, zasto onda dino radja? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Goran Karan za Dan zaljubljenih u Beogradu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon