www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jovana i Željko voditelji „Evrosonga”
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 53

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 7:59 am    Naslov poruke: Jovana i Željko voditelji „Evrosonga” Na vrh strane Na dno strane

Kao što je „Blic” 14. februara ekskluzivno objavio, voditeljka predstojećeg „Evrosonga” (20- 24. maja, „Beogradska arena”) biće voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a Jovana Janković, a društvo će joj praviti pevač i bivši učesnik „Evrovizije” Željko Joksimović. Pre nešto više od dve nedelje, Jovana Janković u izjavi za „Blic” nije mogla da potvrdi informaciju da će biti voditeljka „Evrosonga”, ali je pre nekoliko dana u rubrici Blica „Zvezde intervjuišu zvezde” glumcu Goranu Radakoviću otkrila da bi volela da se nađe u toj ulozi.
- Nisam očekivala da ću voditi izbor za „Pesmu Evrovizije”, ali kako je sve to krenulo, evo na kraju se i obistinilo. Predivno se osećam, srećna sam i uzbuđena. Mislim da je to od nacionalnog značaja i nema ništa lepše nego kada se voditelju ukaže takva prilika - kaže Jovana Janković za „Blic” i dodaje da je zadovoljna što će njen partner na ovoj manifestaciji biti pevač Željko Joksimović.

- Nema veze što Željko nije profesionalni voditelj, on je velika zvezda i pravi profesionalac. Čega god da se dohvati, on u tome briljira. Ne sumnjam da će tako biti i ovoga puta - dodaje popularna voditeljka koja priznaje da nema tremu iako joj je ukazana ovako velika čast.

- Nemam tremu jer ima dovoljno vremena da se pripemim za „Evroviziju”. Znam da me u narednom periodu očekuje puno rada i ako te pripreme budu dobre, nema razloga da sve ne bude savršeno - zaključuje Jovana.

Pored „glavnih” voditelja, iz „Arene” će izveštavati i neko od pobednika šou-programa „Evropsko lice”, koji će voditi predstojeću „Beoviziju”. U igri su Kristina Radenković i Branislav Katić, te Nina Radulović i Đorđe Maričić, dok se očekuje da se kao gosti pojave brojni domaći uspešni sportisti i umetnici (Ana Ivanović, Emir Kusturica, Goran Bregović...). (Blic)

gogodancer
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a super željko i ta jovana jel ono tako prvi put čula za nju jedva čekam eurosong da vidim željka Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 44

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto znao sam da ce ispaliti ove ljude koji su ostali na kraju takmicenja za evropsko lice, pored svega sto su prosli ti momci i devojke sad dobijaju pozadinsku ulogu.....strasno- eto kako neko tvoj moze da ti uvali posteno.........RTS je presao svaku meru i razum, tj. covek koji ga vodi....

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 12:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To su srpska posla ..samo gledaju jedan drugog da za*ebu ...to do sada nigde nije bilo Laughing

Zeljko tu i tamo ali ova d*olja i nije trebala ni malo Rolling Eyes

boks72
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi nas začudilo da se do kraja i sam Tijanić ubaci na voditeljsko mesto.U Srbiji je sve moguće

Unusally
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 19 Feb 2008
Mesto: GM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma necu da komentarisem samo cu potpisati:

boks72 je napisao/la sledeće:
Ne bi nas začudilo da se do kraja i sam Tijanić ubaci na voditeljsko mesto.U Srbiji je sve moguće

A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dakilica je napisao/la sledeće:
eto znao sam da ce ispaliti ove ljude koji su ostali na kraju takmicenja za evropsko lice, pored svega sto su prosli ti momci i devojke sad dobijaju pozadinsku ulogu.....strasno- eto kako neko tvoj moze da ti uvali posteno.........RTS je presao svaku meru i razum, tj. covek koji ga vodi....

Kakva farsa! Rolling Eyes Nemam ništa protiv Željka i Jovane, ali da nije u redu - nije...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boks72 je napisao/la sledeće:

Pa da lovi muve po Areni. Mr. Green

A vi samo placajte pretplatu... Rolling Eyes

Srednjoskolka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 16 Sep 2005
Mesto: CRNA GORA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze li se ista uraditi bez Joksa,dosadan je nenormalno,svijet ce pomisliti da nam je svima idol i opsesija...Jao tuge...Cemu onda onolika frka oko Evropskog lica...tuzno

majski cvet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 06, 2008 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ocekivala da ce voditi ovi ljudi sto se takmice za evropsko lice...pa ovo nije fer..toliko cimanje ni za sta.....,al kao vodice beoviziju..

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 07, 2008 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i meni je glupo sto ce Zeljko da vodi.....mislim,to je verovatno uradjeno zato sto je kao poznat Evropi jer je bio najbolje plasiran na Evroviziji od svih nasih predstavnika (osim Marije naravno),ali je bzv,jer je on pevac,a ne voditelj.....a ti momci i devojke koji su se takmicili u ,Evropskom licu, stvarno znaju znanje,bolje da su njima dali...Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jovana i Željko voditelji „Evrosonga” Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon