www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mlada stigla na svadbu u mrtvačkom sanduku!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 10:04 pm    Naslov poruke: Mlada stigla na svadbu u mrtvačkom sanduku! Na vrh strane Na dno strane

Iako je jedna svadba u Engleskoj bila radosna afera i za mladence i za goste, neupućeni posmatrač bi pre pomislio da je bio svedok sahrani, pošto je ceremonija uključivala mrtvačka kola, sanduk i odeću u "gotik" stilu.
Kako piše Dejli Mejl, Džuli Vilijams (45) i Dilon Holrojd (49) odlučili su prirede jedinstvenu predstavu za svoje goste. Mlada je stigla na venčanje u mrtvačkim kolima i sanduku, odevena u crnu venčanicu izrađenu u Viktorijanskom stilu, sa povezima i čipkastim rukavima. Kada je izašla iz sanduka, svog budućeg muža odvela je do matičara na povocu za pse.
Džuli, kojoj su prijatelji dali nadimak "Mortiša", udala se za svoju ljubav iz mladosti, koga je upoznala pre skoro 30 godina.

"Oboje iza sebe imamo brak i decu, ali smo se posle dužeg vremena slučajno sreli prošle godine i shvatili da smo stvoreni jedno za drugo", rekla je ona. "Tada sam stavila povodac oko njegovog vrata i rekla mu 'Trebalo mi je ovoliko dugo da te osvojim, tako da mi sada nećes pobeći!'"
Više od 100 zvanica prisustvovalo je ovom bizarnom venčanju u engleskom gradu Vejkfild, a svadbeni sanduk je nakon veselja pretvoren u kafeni stočić koji se nalazi u njihovoj dnevnoj sobi.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je za ljude pa i takve bizarne stvari ali, mislim da deluje malo uvrnuto

mikele90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Mar 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to treba poslati na streljanje

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 38

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 8:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mikele, nije to za metak, to je da se nabije na kolac!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 10:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

originalno, nema sta Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

majski cvet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta.....sta je ljudima??? Rolling Eyes

MalaSofija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolesni Englezi , mi smo za njih EVROPA

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mlada stigla na svadbu u mrtvačkom sanduku! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon