www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Anđelina Džoli nosi dečaka i devojčicu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:06 pm    Naslov poruke: Anđelina Džoli nosi dečaka i devojčicu Na vrh strane Na dno strane

Najlepši slavni holivudski par Andželina Dzoli i Bred Pit, nakon dugog odbijanja da pričaju na temu Andželinine trudnoće, prekjuče su konačno progovorili i priznali da će lepa glumica roditi blizance, dečaka i devojčicu.
Prema pisanju svetskih medija, Andželina će se poroditi u Francuskoj, zemlji u kojoj je rođena njena pokojna majka Maršelin Bertrand. Blizanci će biti rođeni na leto, a devojčica će se najverovatnije, po želji najstarijeg deteta ovog para, sina Medoksa, zvati Melori.
Prema pisanju američkom magazina „In touch“, lepa glumica je mesecima išla na tretmane plodnosti kako bi što pre ostala trudna.
- Rešila sam da priznam da nosim blizance jer mi je dosta raznih priča po medijima koje čitam o mojoj trudnoći - poverila se Andželina jednom od svojim prijatelja, kojem je takođe rekla da je presrećna.
- Uživam u trudnoći. Ne mogu da dočekam da se porodim. Naša porodica se veoma brzo širi. Imamo puno odgovornosti jedni prema drugima, a Bred i ja u svakom trenutku uživamo u zajedničkom životu - izjavila je lepa glumica.
Bred Pit i Andželina Žoli već imaju četvoro dece. Tri usvojena deteta, Medoksa iz Kambodže, Zaharu iz Etiopije i Paks Tijena iz Vijetnama, kao i biološku ćerku Šajlo Nuvo. Par još uvek nije u braku, ali uskoro bi trebalo da se venčaju. Venčanje bi trebalo da se održi na jahti, a ceremoniji će prisustvovati samo najuža porodica i nekoliko prijatelja.

Izvor: Blic

" I know the way to fuck them all...."

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super neka imaju još toliko samo nek se više vjenčaju i ne ponašaju tako hladno jedno prema drugom u medijima

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad su se oni ponasali hladno jedno prema drugom u medijima? Shocked

Ptolemej
uvatija te, anđele

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A to se vidi iz aviona,nikada nisu dovoljno prisni kao drugi parovi,ili se to mene pak čini

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cini ti se Wink

Ptolemej
uvatija te, anđele

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 21, 2008 12:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako mi se čini onda bolje za njih,što drugo reć osim da su super par

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 2:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to samoreklamiranje više nisu na ceni kao ranjije pa neyznaju kako drugačije da budu interesantni

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 10:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se pricalo od pocetka trudnoce.......

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni su oni okiz par. lepi su,to stoji,ali pit i njegova bivsa su mi ipak bili malo "simpaticniji" Mr. Green
ali za bebce mi je bas drago .. blizanci Smile sweeet

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

D@cha je napisao/la sledeće:
Sve je to samoreklamiranje više nisu na ceni kao ranjije pa neyznaju kako drugačije da budu interesantni

e vala bas ako njima treba trudnoca da budu interesantni... Rolling Eyes

oni su sami po sebi interesantni Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 23, 2008 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

D@cha je napisao/la sledeće:

Otkad je tako uzvišen i blagosloven čin kao što je začinjanje i gajenje dece postao metoda kojom inače hiperpopularne osobe pokušavaju da se okoriste rođenom decom kako bi dobile na gorepomenutoj hiperpopularnosti Rolling Eyes ?

Ako je to namera - onda ne zaslužuju da budu roditelji Twisted Evil

Ne smatram da je to slučaj sa Bradom i Angelinom Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Anđelina Džoli nosi dečaka i devojčicu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon