:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Od kada su izašli iz kuće „Velikog brata“, Ajsu i Skaju se život nije mnogo promenio. Vratili su se svojim starim navikama - pivu, studiju, gledanju utakmica, kafenisanju... Iako nisu poput nekih ukućana prošetali modnom pistom, Ajs, Skaj i treći član grupe „Bad Copy“ Timbe slikali su se pre nekoliko dana za muški magazin „Plejboj“. Ipak, njih trojica nisu „otkrili sve čari“, već su se slikali u prepoznatljivom autfitu - bademantilima koje su poneli iz kuće „Velikog brata“.
- Ništa se nije promenilo. Sve je isto. Jedino što me sada neprestano zaustavljaju na ulici i viču: „Zdravo, Ajzače“. Evo, vraćam se u normalu - kaže Ajs za „Blic“ i objašnjava kako provodi dane.
- Odem malo do kafića, blejim sa ekipom... gledaju se tekme... Pripremam i solo album, baš sam u nekim dogovorima da ga izdam - kaže Ajs koji u poslednje vreme ne izlazi često po klubovima.
- Ne idem u klubove. Čekam da se malo sve primiri. Svi mi nešto traže autograme, zaustavljaju. Ja im lepo kažem: „Ma, šta će vam to!“ - objašnjava Ajs.
Inače, grupa „Bad Copy“ se po izlasku bacila na pravljenje muzike. U planu im je da snime album, a uskoro će održati i koncerte po Srbiji, ali i u komšijskim zemljama.
- Uskoro ćemo početi sa koncertima - Kragujevac, Beograd, Kikinda, Banjaluka... Ne znam gde sve, sada pravimo plan akcije - kaže Ajs.
Pre nekoliko dana Ajs, Skaj i Timbe su se slikali za popularni muški magazin „Plejboj“ u njihovom muzičkom studiju. Ajs i Skaj su se posebno „udesili“ za tu priliku, te su obukli bademantile po kojima ćemo, između ostalog, pamtiti njihove dane u kući.
- Nismo se slikali nešto seksi - fensi, već onako, nekako ludački. U bademantilima. Na snimanju je bila ludnica. Oduševio sam se fotkama. Znao sam da će ta cela priča biti kvalitetna i zato smo i pristali - kaže Ajs i dodaje da muške magazine čita isključivo u autobusu kada ide na duga putovanja.
Treći član grupe Timbe nije se slikao u bademantilu, jer mu drugari iz kuće, nažalost, nisu doneli nijedan.
- Ja nisam bio u bademantilu. Ali, slike su baš ludačke. Ma lepo su nas izmontirali - kaže Timbe.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Dedda Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516

|
|
...па лепо...ви сте доктори,само напред...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
| |
|
 |
botego Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Mar 2008 Poruke: 1

|
|
|
:redhotevi trebali ste zvati eru i milica
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Pa ne slazem se bas da su trebali zvati Eru i Milica, jer se nisu slagali bas najbolje. No, zanimljiv im je ovaj potez, vidis kako lagano iz alternative prelaze u neki komercijalni zivot... C,c,c sta kinta uradi od coveka.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|