www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pehari i jagode za Anu, Jelenu i Novaka
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 23, 2008 12:08 am    Naslov poruke: Pehari i jagode za Anu, Jelenu i Novaka Na vrh strane Na dno strane

Treći grend slem sezone i nezvanično prvenstvo sveta u tenisu, čuveni vimbldonski turnir, počinje sutra. U istoriji koja traje od 1877. godine, ovo je 122. turnir, ali Srbija nikada nije imala veće izglede da dobije jednog šampiona u singlu.
„Trio 1,2,3“ ili Ana, Jelena i Novak je na londonsku travu stigao sa velikim ambicijama, a pored njih, boje Srbije braniće i Janko Tipsarević, Boris Pašanski, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Vemić. Novak Đoković je osvojio pehar u Melburnu, Ana Ivanović u Parizu i mnogi veruju da bi se pobednički niz mogao nastaviti i u Londonu.

Ana: Trava dobra za moju igru
U centru pažnje medija na Ostrvu je nova teniska kraljica, Ana Ivanović. Na terene „Ol Ingland Kluba“ stiže sa peharom Rolan Garosa, puna samopouzdanja i kao prvi nosilac.
- Svesna sam da se od slave ne živi i da ću morati da radim više nego u Parizu ako želim da osvojim titulu. Biće to žestok turnir, a poslednjih dana radim na tome da se vratim u takmičarsku formu i priviknem na promenu podloge. Imam jake udarce i trava mi odgovara - kaže Ivanovićeva.
Najveća prepreka na putu ka trofeju biće joj svakako sestre Vilijams i Marija Šarapova.
- Sestre Vilijams dobro igraju na travi, kao i Šarapova. Sve su u dobroj formi, ali ima još mladih igračica koji vide svoju šansu za uspeh. Većinu njih sam ranije pobeđivala. Biće dobro ako budem igrala kao u Parizu i ako prođem prvu nedelju turnira bez problema. Veoma sam uzbuđena, sve ovo je novi izazov za mene. Lepo je biti broj jedan, san mi se ostvario, ali sada nameravam da što duže ostanem na vrhu, a za to je potrebno da pobeđujem - kaže Ana.

(Blic)

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 23, 2008 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ana osvaja Wimbledon, u finalu protiv Marije Š. Mr. Green
Novak će u finale, s Rogerom.
Jelena neće ni do polufinala...

...eto, to predviđam.

Ajde Ana pokaži opet svima da si naj, naj, naj... sve!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pehari i jagode za Anu, Jelenu i Novaka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon