:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu počinje najveći muzički festival u jugoistočnoj Evropi EXIT 08, gde će do nedelje 13. jula, na 25 bina nastupiti preko 600 izvođača!
Glavne zvezde prvog dana su američki fank-rok bend N.E.R.D, DJ Sven Vat, finski simfo-metal bend Night Wish i britanski reper Majk Skiner, poznatiji kao The Streets.
Prvog dana EXIT festivala, u četvrtak, 10. jula, na Main stejdžu će prvi nastupiti The Bellrays (20 h). Sledi nastup Nightwish (22 h), a sat vremena kasnije nastupa sastav N.E.R.D. Jedan sat nakon ponoći, nastupiće Majk Skiner poznatiji kao The Streets.
"After 2" program žurke počinje u 2 h, nastupom Noisia&MC Verse, a u 4 h glavnu binu, za to veče, zatvara DJ Hype, uz pomoć MC IC3.
Na Explosive stejdžu nastupiće Decontrolled, Azazel, Hetera, Apocalypse, Holy Pain, 69 Eyes i Rotting Christ.
Converse Fusion stejdž ugostiće, između ostalih, Moomina, Jinx, Zdob si Zdub, i beogradsku trojku Bad Copy, u 2 h. Preporučujemo vam i nastup Drum'N'Zez na Nis World music bini, u 21 h.
U Dance areni prvi nastupa Vlada Janjić (21.30), posle njega Heidi od 23.00, Audition od 1.00, Sven Vat od 02.00, Fransoa K. od 5.00 i "Kos: od 6.00.
Žurka počinje, uživajte!
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
uf,ja idem 13-og,jedva cekam!!!
bice ludara ziva.
breee Exit je mama.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
zao mi samo sto necu slusati Pistolse ali..idem sad da ih pustim na mp3
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|