:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Američka NASA objavila je da je Sonda Feniks, koja je na Mars lansirana krajem maja ove godine, uspešno izdvojila uzorak zaleđene vode iz zemlje, stavila ga na svoj oval i dopremila naučnicima na analizu.
Led je pre punih šest godina na Marsu otkrila sonda "Mars Odiseja" ali do sada nije bilo moguće preneti zaleđene uzorke do laboratorija, jer bi se ovi istopili ili raspali.
"Sada smo u prilici da dodirnemo i probamo vodu sa Marsa", ushićeni su istraživači koji učestvuju u ovom senzacionalnom otkriću.
Uzorak koji je izdvojen dobio je naziv "Wicked Witch" (po popularnoj veštici iz Čarobnjaka iz Oza, koja uzvikuje: "Topiiiim se, Topiiiim se!") biće analiziran u narednih nekoliko nedelja kada će se znati više podataka o vodi na Marsu.
Tim koji je okupila Nasa dobio je dozvolu da nastavi istraživanje na Marsu do 30. septembra 2008. godine.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Pa super...Odoh ja tamo za sledeci vikend.... Hoce neko samnom...? Ima tamo hladne vode i nacicu hlad...pa Bog da me vidi
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
| Ginobili93 je napisao/la sledeće: | Pa super...Odoh ja tamo za sledeci vikend.... Hoce neko samnom...? Ima tamo hladne vode i nacicu hlad...pa Bog da me vidi  |
Tamo te ni bog ne moze vidjeti
Ako tamo ima vode nek ameri razmisle da se tamo presele
|
|
|
| |
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
|
Ja mislim da je taj zivot izvan zemlje glupost, na marsu je mnogo hladnije nego na zemlji i ko zna kakvih sve cuda ima sto se ne zna. Meni je lepo na zemlji a ko hocje moze da ide i na sunce sto se mene tice................
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|