www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hrvati najavili masovni dolazak u Guču
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 8:58 am    Naslov poruke: Hrvati najavili masovni dolazak u Guču Na vrh strane Na dno strane

Na 48. saboru trubača, koji se u Guči održava od 6. do 10. avgusta, očekuje se oko 600.000 posetilaca, od čega će čak 50.000 gostiju stići iz inostranstva. Po prvi put u prestonicu trube stići će i brojni posetioci iz Hrvatske, koji su uglavnom rezervisali smeštaj u kampovima. Zanimljivo je da su Hrvati otkrili čari Sabora nakon što su prošle godine tamošnji mediji prvi put pratili dešavanja u Guči.
- Prošle godine, tokom Sabora, jedan hrvatski novinar je pravio reportaže i beležio šta se događa u Guči. Izgleda da se to našim komšijama veoma dopalo pa su počeli da rezervišu smeštaj na različitim lokacijama. Gosti iz Hrvatske su mahom rezervisali smeštaj u kampu jer, kako kažu, tako im najviše odgovara. Rekli su nam da jedva čekaju da dožive tu pozitivnu energiju i zabavu koja krasi Guču za vreme Sabora. Naravno, pitali su i za srpske kulinarske specijalitete - kaže Mirjana Jerinić iz Centra za kulturu u Guči.
Inače, svi smeštajni kapaciteti su popunjeni u Guči i okolini. Mesta je ponegde ostalo još samo u kampovima.
- Imamo dobar kamp Crvenog krsta u samom centru Guče. Smeštaj je 10 evra, obezbeđen je mokri čvor, topla voda, video nadzor. Sobe su trokrevetne i ostalo je par ležaja, ali bi zainteresovani trebalo što pre da izvrše rezervaciju - objašnjava Jerinićeva. Uz smeštaj u kampu može se obezbediti i hrana. Tri obroka dnevno koštaju 12 evra.
Slična je situacija i u privatnim kampovima koji su smešteni pored magistralnog puta.
Ulaznica za sve dane i programske sadržaje Sabora trubača biće 500 dinara, a žitelji Dragačeva će biti izuzeti od plaćanja. Naime, oni će uz lični dokument koji potvrđuje prebivalište moći nesmetano da ulaze u varošicu trube. Ulaznice će se, osim na prilaznim punktovima Guči, prodavati i u autobusima „Pegaza“ i „Autoprevoza“ i za grupne dolaske važiće odgovarajući propust.
Parking-mesto košta 500 dinara po danu, a da ne bi dolazilo do zabune, svakog dana će nalepnice za parking biti različite boje.
Propusnice za autobuse i dostavna vozila koštaju 3.000 dinara, za vozila u tranzitu naplaćuje se kaucija od 500 dinara, povraćaj novca se vrši na izlaznoj rampi ukoliko vozilo u varoši ne ostane duže od 30 minuta.
Vlada Srbije će i ove godine biti generalni pokrovitelj Sabora trubača u Guči, a manifestaciju će otvoriti ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić, a domaćin će, po četvrti put, biti Velimir Ilić.

Veliki planovi za jubilarni 50. sabor
Predsednik saborskog odbora Slobodan Jolović pohvalio je volju i želju Vlade Srbije da pomogne ovu manifestaciju, a sve u cilju organizovanja velike trubačke fešte koja se priprema za dve godine, kada se održava jubilarni 50. sabor trubača i kada će se održati i takmičenje za prvu trubu sveta. „Planiramo da do tada uredimo vodotok reke Belice, završimo treći most, završimo i pustimo u rad helidrom, napravimo muzej trube i još puno toga. Uz podršku Vlade koja nije izostala ni ovaj put, uspećemo za dve godine da ugostimo svet u Guči i pošaljemo najpozitivniju sliku Srbije van granica naše zemlje“, rekao je Jolović.

(Blic)

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 6:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Izgleda da se to našim komšijama veoma dopalo"...
Ma kakvi dopalo,tek ce da im se dopadne....Gucha Zakon!!! Mr. Green

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 115

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa super svaka cast nek dodju ljudi,sta,doci cu i ja iz bih ako mi se bude dalo

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 36

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja idem 100% ako ubodem kladzu Razz

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pitam se zašto u emisiji "Dvougao" non-stop pitaju "Guča ili Exit"...

Oba, naravno! I jedan i drugi mnogo doprinose našem turizmu! Cool

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka samo donesu novac

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad kad je bio Exit, nas nekoliko pijanih smo spopali neke strendžere na plaži blizu njihovog kampa (dan pre one nesreće). Ovi su se celu noć provodili, i hteli su samo da spavaju (a ne da pričaju sa nama). Kad mi se jedan požalio da hoće samo da odspava, ja reko: "What have you expected? This is Serbia. Party all the time!" Cool

Baš bi nam trebalo još 2-3 tako velika internacionalna festivala po celoj Srbiji. Biće i turista i novaca. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ništa čudno .. Guča postaje svetski poznat festival tako da .. ništa čudno ..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Hrvati najavili masovni dolazak u Guču Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon