:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
U subotu, 30. januara na televiziji Pink počinje nova sezona rijaliti programa VIP Veliki Brat. "Sigurni" Era Ojdanić, Bora Drljača, Anabela Đogani...
Počinje četvrta sezona VIP Velikog Brata. Pod sloganom "Bogati protiv siromašnih" za nagradu od 50.000 evra takmičiće nekoliko poznatih i, kako to uvek ide, par (barem našoj publici), "nepoznatih" učesnika.
Prema pisanju beogradske štampe "sigurni" su Era Ojdanić, Bora Drljača i Anabela Đogani, koji su snimljeni dok su odlazili iz karantina, ali i mnogi drugi. U Kuću na Košutnjaku najverovatnije će se useliti legenda narodne muzike Lepa Lukić, majka Jelene Karleuše, makedonski voditelj i pevač Boki 13, Sandra Afrika, ali i bivši verenik Seke Aleksić maneken Mladen Radulović.
Imena kojima se već nedeljama licitira su i Romana Panić, Sanja Brnović, MC Stojan, Sanja Papić, nekadašnja "obična" učesnica rijalitija VB Ena Popov, dok se kao potencijalni učesnici, kao "nekada" u slučaju modne kreatorke Mimi Đurović, pobednice VIP Velikog Brata za koju "niko nije čuo", kao VIP učesnici pominju i bodibilder Ervin Katola i Tamara Simić iz Bijeljine koja je 2007. godine bila druga pratilja na izboru za mis.
Reper Đus navodno "i dalje razmišlja" o useljenju, kao i pevačica Aleksandra Perović, dok bi gošća iznenađenja, poput Jelene Karleuše prošle godine, trebalo da bude Nataša Bekvalac.
Do 21h na kanalu televizije Pink...
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma zabole me za njih, bolje da daju taj novac nekome kome treba (deci bez roditeljskog staranja ,deci sa posebnim potrebama,deci sa hendikepom sve jedno)a ne nazovi Eliti ili kremu nase Srbije.Ocigledno da se kod nas ide iz krajnosti u krajnost
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Velikog brata uopše ne pratim i nemam nimalo pozitivno mišljenje o samoj ekipi koja radi na organizaciji, tako ni o ljudima koji se nalaze unutra, trač, svađe, suze, psovke... zaista nemam potrebe trenirati svoje živce tuđim životima, dosta mi je mojih ukućana ovakvih kakvi jesu i mene same. Ko voli, nek izvoli, ali mislim da se iz svega toga nema šta pametnog ni vidjeti ni naučiti. Pokušala sam, ali mi je to gubljenje vremena u pravom smislu riječi i vidim da nisam taj tip osobe.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|