:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Trogodišnja devojčica L.N. pala je sa trećeg sprata zgrade u Bulevaru kralja Aleksandra 328 i u teškom stanju je prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.
Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da se nesreća dogodila oko 11.30 sati i da je za sada nepoznato kako je došlo do nje.
Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović potvrdio je Tanjugu da je devojčica primljena u tu ustanovu, da je odmah operisana, ali i da je i dalje životno ugrožena.
On je precizirao da je devojčica zadobila teške povrede unutrašnjih organa.
(Tanjug)
|
|
|
| |
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Tuzno zaista, ali blago tim roditeljima kad ne paze sta trogodisnje dete radi na balkonu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 34
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
Jao Boze... Nadam se da ce sve biti OK...
|
|
| |
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
|
E tu majku ili oca koji su cuvali dete ja bih bacio sa vrha zgrade.... to je van pameti!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
| |
|
 |

|

|
|
Preminula trogodisnja devojcica
Trogodišnja devojčica, koja je juče pala sa terase trećeg sprata u Bulevaru Kralja Aleksandra 328, preminula je u Urgentnom centru.
Kako je Beti rekao portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović, devojčica je usled teških povreda preminula rano jutros oko četiri sata.
Nesreća se dogodila juče oko 11.30, a devojčica je u teškom stanju bez svesti prevezena u Urgentni centar.
Prema nezvaničnim informacijama, majka je bila u stanu i radila kućne poslove, dok je detetu ispala igračka kroz prozor i ono je krenulo je za njom. (RTS)
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
Ee ajde shut the fu*k up... kao da se vama nikad nije desilo da u jednom trenutku ne uspevate sve na vreme.
Majka jedina ovde zna sta oseca... U njenom stomaku je dete bilo 9 meseci...
|
|
 |

|

|
|
|
^^^ sve je to tacno, ali majcin prvi posao je da pazi na dete, pa onda kucni poslovi i sve ostalo. Dete ne zna da ne treba da skace za igrackom koja je pala sa balkona, ali majka treba da pazi sta je to dete radilo na balkonu.
|
|
| |
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Pa ovo je prica od detetu koji jos uvek racuna na roditelje za svoju sigurnost. A kasnije (da je odraslo) racunalo bi na sebe. Mislim osecam se bedno kriveci majku koja je izgubila dete, verovatno se i ona oseca krivom, mada ja to gledam tako da je devojcica poginula zbog manjka brige od strane roditelja
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Te male curice više nema, to je jedina istina sada, šokirala me je ova vijest, nemam komentara više.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Zaista zalosna vijest. RIP mala...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
|