:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv Srboljuba N. (53) iz Zabrđa, zbog sumnje da je obljubio maloletnicu, saopštio je danas MUP.
Srboljub je osumnjičen da je 28. maja u večernjim časovima u svom automobilu obljubio četrnaestogodišnju devojčicu iz Petrovca na Mlavi.
Istražni sudija Osnovnog suda u Požarevcu osumnjičenom je odredio pritvor do 30 dana.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Štura vijest da bih mogla odmah da saspem ustaljenu i uobičajenu paljbu po pedofilima, nego, otkud mala sa njim u autu? Je li to na silu uvučena, je li to neko koga ona poznaje, manjak je informcija, a bombastičan naslov.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Malo podataka za bilo kakavkomentar cak i od mene koji mnogo lajem
|
|
|
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
slusajte, koliko god podataka bilo ili ne bilo poslijedica je ista, maloljetnica je silovana po svim zakonim... on 'kao' punoljetan je morao znati da se ne smije to pa ona sve skakala po njemu ka manita..i dalje ne shvatam te ljude koji su u stanju da urade takvo nesto..
ajde uzdravlje analiticari
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|