:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Dvojica dečaka, starih devet i dve godine, povređeno je u eksploziji u prigradskom niškom naselju Medoševac.
Njih dvojica su pronašli i aktivirali eksplozivnu napravu.
Njihov život nije ugrožen, rekli su danas Tanjugu lekari na Klinici za dečju hirurgiju i ortopediju.
Zamenik načelnika te klinike dr Dragoljub Živanović rekao je da je stariji dečak J.L. zadobio povrede desne noge i desne strane grudnog koša, kao i šake desne ruke, dok je mlađi S.V. zadobio opekotine po telu.
"Očekujem da mlađi dečak bude ubrzo pušten kući", napomenuo je Živanović.
Dečaci su sinoć našli ekpslozivnu napravu igrajući se u jednom dvorištu u Medoševcu.
Posle eksplozije odmah su prebačeni na nišku kliniku.
Niška policija nije izdala saopštenje povodom incidenta, ali se očekuje da istražni organi, posle detaljne analize, saopšte o kakvoj eksplozivnoj napravi je reč.
(Tanjug)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
O, jadna mala djeca, koja sreća te su ostali živi, a debile koji su postavili eksplozivnu napravu trebalo bi minirati. I neka mi sad niko ne kaže:"A što su je i dirali?" Svako djete je radoznalo po prirodi, ali šta takva naprava tu traži i ko je imao pravo da je postavi i ostavi?
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
ko zna odakle je to stiglo
|
|
|
|
|
 |
Dominick Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Apr 2008 Poruke: 27

|
|
Niski aerodrom je blizu Medosevca koji je dosta stradao za vreme bombardovanja 99-e mislim da ne treba podsecati na kasetne bombe....
To mozda objasni odakle eksplozivna naprava tamo, mada je i druga varijanta moguca ali ja nesto ne verujem, pre ce biti da je ovo bio poklon od nato-a!
[/B]Na svu srecu su se decica izvukla![/B]
|
|
|
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | ... ali šta takva naprava tu traži i ko je imao pravo da je postavi i ostavi? |
jesi li ozbiljna, zivota ti?
znas li ti kroz sta je sve nase podrucje zapadnog balkana proslo, nijedan rat nas nije zaobisa..iz jadranskog mora jos uvijek ribarice i koce vade bombe koje nisu eksplodirale i pale u more...mina imas gdje hoces. koliko god da se tokom akcije ciscenja mina odstranilo mina, ja garantujem da je jos toliko ostalo... ovo nije prvi slucaj i znam (nazalost) da nece biti zadnji...
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
--hell_soul-- je napisao/la sledeće: | gkukolj je napisao/la sledeće: | ... ali šta takva naprava tu traži i ko je imao pravo da je postavi i ostavi? |
jesi li ozbiljna, zivota ti?
znas li ti kroz sta je sve nase podrucje zapadnog balkana proslo, nijedan rat nas nije zaobisa..iz jadranskog mora jos uvijek ribarice i koce vade bombe koje nisu eksplodirale i pale u more...mina imas gdje hoces. koliko god da se tokom akcije ciscenja mina odstranilo mina, ja garantujem da je jos toliko ostalo... ovo nije prvi slucaj i znam (nazalost) da nece biti zadnji... |
Pa naravno da znam i svjesna sam ovoga što si ti malo opširnije napisao, moj post jednostavno nije bio najjasniji. Nisam ni mislila na bombe koje su ostale iza rata a nisu deminirane, na žalost, ima ih i biće još godinama. Ja sam samo htjela da ukažem na to da nam pored takvih ne trebaju još i te "nove" koje neko namjerno napravi i ostavi, a nije rijedak slučaj. A mi ne znamo da li je to zaostala naprava iz rata ili ova od novijih. To sam željela reći.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|