:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Četvorica muškaraca iz Bojnika, starosti od 58 do 67 godina privedena su danas zbog sumnje da su mesecima silovali devojču iz te varoši staru 15 godina i koja je ostala u drugom stanju.
Načelnik Policijske uprave Dejan Radenković rekao je Beti da je jedan od te četvorice kum devojčice.
"Devojčica je mentalno zaostala i nalazi se u trećem mesecu trudnoće, a svi oni su priznali krivicno delo obljube nad nemoćnim licem", kazao je Radenković.
Policija će protiv kuma seksualno zlostavljane devojčice podneti i krivičnu prijavu za podvođenje i omogućavanje polnih odnosa.
(Beta)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ljudi moji, ovi se monstrumi i debili samo kote i niču, a niko ništa
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
deeda Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Jun 2007 Poruke: 34

|
|
Ma staje ovo Narode, gde zivimo i u kojem Veku Boze Nas!!!
To treba odmah dok su priznali da se "Strelja" i to sa Prackom ako
Znate sta je to, posto je velika steta trositi Municiju za takve "Gadove" a,Pgotovo taj Kum, Njemu bih trebalo da se veze Cvor na K...c i to Mornarski pa ga onda ubiti da vidi i oseti Kumstvo, Sramota i pravi Fasizam.
|
|
|
|
|
 |
micanovic.ivan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2010 Poruke: 22

|
|
izuzetno los pravosudni sistem je doveo do svega toga.i jos ce gore biti ako se nista ne preduzme.jako blage kaznene mere su vetar u ledja manijacima,bolesnicima i kriminalcima u izvrsenju njihovih bolesnoumnih cinova...sta je par godina robije u odnosu na dozivotne traume te dece,samo smrtna kazna i isto za sve..pa da vidis..u titiovo vreme vladavine nije bilo toliko ni manijaka,ni ludaka...znaci samo truo sistem rehabilitovati kako znamo i umemo i to podhitno
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Prijavljujem se da ih licno kastriram
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Silovali devojčicu ometenu u razvoju
Bojnik, Leskovac - Četvorica muškaraca iz okoline Bojnika, starosti od 58 do 67 godina, privedeni su juče zbog sumnje da su mesecima silovali petnaestogodišnju devojčicu ometenu u razvoju iz bojničkog sela Kacabać. Devojčica M. C. je ostala u drugom stanju, potvrdio je „Blicu“ načelnik PU u Leskovcu Dejan Radenković.
Devojčica je juče smeštena na odeljenje dečje neuropsihijatrije u pratnji majke.
- Devojčica je u trećem mesecu trudnoće, a svi osumnjičeni su u policiji priznali krivično delo obljube nad nemoćnim licem - kaže Radenković, dok su istrazi dvojica privedena tvrdila da sa M. C. nisu imali seksualne odnose.
Među privedenima je devojčicin komšija i kum Slobodan S. (67), koji se tereti i za krivično delo podvođenja, zatim Miodrag Z. iz Donjeg Brijanja, Blagoje G. iz Stuble i jedan radnik na benzinskoj pumpi u bojničkom kraju.
Selo Kacabać sa oko 300 domaćinstava je jedno od najbogatijih sela u bojničkom kraju. Rođaci i meštani su juče bili šokirani ovom vešću.
- Sram ga bilo, krstio je nju, njene sestre i brata, nije im izbivao iz kuće - komentariše jedna od komšinica.
M. C. je pohađala osmi razred škole u susednom selu, a njen kum se pre nekoliko meseci ponudio da je odvodi i dovodi iz škole.
- Ništa nam nije bilo čudno jer je ona bila njegova ljubimica. Međutim, počele smo da primećujemo da kasni iz škole i da se otuda vraća sa poklonima, poput mobilnih telefona. Tek kada je počela da odbija da ide u školu i kada je počela da povraća, mi i majka smo posumnjale da se nešto dešava. Odvele smo je kod lekara i ustanovljena je trudnoća - pričaju sestre M. C., koje imaju i mlađeg brata.
U policiji tvrde da je i devojčicin kum, koji je oženjen i ima odrasle unuke, imao s njom seksualne odnose, ali da ju je podvodio i drugim muškarcima i da je za to uzimao novac.
M. C. i njenu majku zatekli smo juče na odeljenju dečje neuropsihijatrije, ali majka je rekla da ne želi ni sa kim da govori.
- Tako mi je naredila policija, a ne želim da pričam da ne bih dodatno potresla dete - rekla je majka.
Zapisnik o policijskom saslušanju i krivične prijave juče su stigle u Tužilaštvo Višeg suda, a silovatelji će biti danas saslušani.
(Blic)
|
|
|
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 90
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
I dalje mislim da treba kao arapi uvedemo javnu kastraciju
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ne znam vise ni sta da predlozim kao kaznu ovim monstrumima...najbolje da se muce dozivotno...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Više nema smisla ni komentarisati, jer zaista ne znam šta bi čovjek rekao, ni šta bi takvim čudovištima uradio.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|