:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Unatoč sveprisutnoj recesiji, Hrvatice ne štede na svom izgledu, pa ih se tako sve više odlučuju na čari estetske kirurgije. Postotak onih koje žele povećati poprsje udvostručio se u samo godinu dana.
Plastični kirurg dr. Miroslav Kinčl za 24sata ispričao je kako recesija nije pogodila njegov posao. 'Hrvatice će uvijek izdvojiti za ljepotu. U posljednja dva mjeseca velika je navala na operacije povećanja grudi. Imam barem jednu takvu operaciju na dan. Operiram četiri dana u tjednu, a popunjena mi je cijela godina. Povećanje grudi kod mene stoji oko 21 tisuću kuna', kazao je za 24sata dr. Kinčl napominjući kako grudi najčešće povećavaju žene između 23 i 35 godina, dok je sve više i onih starijih od 40.
Nedavno mi je došla 76-godišnja gospođa iz Slavonije, tradicionalno odjevena u suknju s deset podsuknji. Tražila je da joj povećam grudi za dva broja. Željela je razveseliti petog supruga i imati grudi kao u mladosti. Učinio sam to, a kolega iz Njemačke došao je gledati operaciju. Pacijentica je bila zadovoljna rezultatom', kaže dr. Kinčl kod kojega je sve popularnija i ugradnja silikona u stražnjicu.
'Povećanje stražnjice traže jednako muškarci i žene, ali posebno je postalo popularno među gay populacijom', dodao je dr. Kinčl. Estetska kirurginja dr. Sandra Stanec priznala je kako najviše posla ima uoči ljetne sezone i godišnjih odmora.
'Estetskih je zahvata uvijek više prije ljeta. Razlog tome je želja za lijepim izgledom u kupaćem kostimu', kazala je dr. Stanec za 24sata dodajući kako je njezina najstarija pacijentica imala 80 godina i tražila je smanjenje grudi.
net.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Generacijo, ne misliš li ti da je ipak ovo sve pretjerano? Ne znam, meni je sve to potpuno nebulozno.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Generacijo, ne misliš li ti da je ipak ovo sve pretjerano? Ne znam, meni je sve to potpuno nebulozno. |
Generacijo, nisam neki bas ljubitelj silikona. Priznajem "igrao sam se s njima" i bilo je super, ali... ali, prirodno je prirodno, ako se mene pita, i najbolje
Samo, njoj je 77, imam dojam da su se njene "prirodne" razvukle malo... juzno pa do pupka
Ako je dedi (muzu njenom) bilo dobro - nek mu je... Not my problem...
|
 |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Ti jesi u pravu, priroda ti je dala, priroda će svoje i uzeti. Ma, zamišljam ja sad dedicu i ne mogu da prestanem da se smijem!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Ti jesi u pravu, priroda ti je dala, priroda će svoje i uzeti. Ma, zamišljam ja sad dedicu i ne mogu da prestanem da se smijem!!! |
Odma' je uzeo duplu dozu Viagre
tako da i on konja za trku imade
(ajme ovo zvuci kao stih sa Granda ili Pinka )
|
 |
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
E bas me raduju ove vesti... dok se te metode usavrse i dok to pocne da se primenjuje masovno... taman ja dolazim u one godine.... kad je jako rizicno pogledati na gore dok je tvoje voljeno bice iz mladjih dana na tebi... to, sad sam siguran, nece srusiti uspomene!
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Dobro je rekao doktor Drauzio Varella ""U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za lečenje Alchajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe s ogromnim grudima i stare dede s tvrdim penisom, ali se nijedno od njih neće setiti zašto je to dobro i čemu služi."
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|

|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Dobro je rekao doktor Drauzio Varella ""U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za lečenje Alchajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe s ogromnim grudima i stare dede s tvrdim penisom, ali se nijedno od njih neće setiti zašto je to dobro i čemu služi."
 |
E, i ja sam se bas sjetio te izreke
Samo se nadam da je djeda ipak prezivio shock, u tim godinama srce lako odapne...
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|