www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko će zaraditi novi farmeri?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 03, 2010 3:15 pm    Naslov poruke: Koliko će zaraditi novi farmeri? Na vrh strane Na dno strane

Nedeljni honorari u trećoj sezoni biće manji nego prethodni.

"Blic" piše da će se nova tura poznatih ličnosti ponovo boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra, ali da će nedeljno zarađivati manje od boravka na imanju.

Za sada je izvestan ulazak pevačice Zlate Petrović, njenih bivših muževa Hasana Dudića i Zorana Pejića Peje, političara Milana Paroškog i Marijana Rističevića, glumca Branislava Lečića, rokera Slađane Milošević i Olivera Mandića, Internet senzacije Ekrema Jevrića, kao i "Zvezda Granda" Slobodana Batjarevića-Cobeta, Sanje Stojanović i Katarine Živković.

Na Farmi će se naći i misice iz agencije "Miss Yu", pevačice Vendi, Zorana Pavić i Tina Ivanović, kao i Lee Man, Čeda Čvorak, bivši učesnik VIP VB Milić Vukašinović i psiholog Aleksandra Janković.

Honorari su određivani na osnovu popularnosti farmera, pa će Zvezde Granda inkasirati 500 evra nedeljno, Jevrić oko 700, a Lečić ili Mandić oko 3.000 evra nedeljno.

Novi serijal Farme kreće 12. septembra.

(MONDO)

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 5:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lečić ipak neće na Farmu

Glumac je odbio ponudu produkcije i neće se useliti na imanje u Lisovićima.

Branislav Lečić (55) potvrdio je za "Blic" da ipak neće učestvovati u trećem serijalu popularnog rijalitija na Televiziji "Pink". Domaća štampa pisala je da je bivši ministar kulture bio među najvećim "imenima" Farme, pa da mu je u skladu sa time ponuđen i veliki honorar, ali su pregovori ipak propali.

Treća Farma kreće u nedelju, 12. septembra, a na najpoznatije imanje u Srbiji useliće se Zlata Petković, Hasan Dudić, Zoran Pejović Peja, Ekrem Jevrić, Oliver Mandić, Vesna Vukelić Vendi, Marijan Rističević, Milan Paroški, Slobodan Batjarević Cobe, Katarina Živković, Tina Ivanović, Zorana Pavić i drugi.

(MONDO)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Debilizam je ta farma strasno katastrofa cista,nije ih sramota da posle onog debakla sa proslom"turom" opet se blamiraju?

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Previse za taj idiotluk.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 04, 2010 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobra je farma...ova zadnja je bila ok...nije bilo previse glume...
osjecanja su sijevala... i pokazali su, da su i oni samo ljudi...
mislim neki od ucesnika su to pokazali...
samo mi se ne svidja sto grand u sve trpa svoje prljave rucice...
gledao sam ja malo i hrvatsku farmu...isto je to...
samo sto je kod njih postenjak...a ne prevara, kao na ovoj srpskoj...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

anchi22

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 05, 2010 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Farma: Eva Ras umesto Mice Trofrtaljke?

U trećoj sezoni rijalitija će se za nagradu od 100.000 evra boriti i Eva Ras i članovi grupe Trik FX, ali ne i Mica Trofrtaljka

Spisak učesnika treće sezone rijalitija Farma koji počinje 12. septembra na televiziji Pink je manje-više poznat. Za nagradu od 100.000 evra takmičiće se Ekrem Jevrić, Slađana Milošević, Zlata Petrović, Vesna Vukelić Vendi, Eva Ras "par" Zvezdi Granda i isto toliko političara i rokera, a među njima neće biti ranije najavljene Mice Trofrtaljke. Razlog? Sve bi ih oterala u ... posle jednog dana.

Novo ime kojim se licitira pred početak Farme je Eva Ras, koja je, prenosi "Alo", pristala da učestvuje u rijalitiju za honorar od hiljadu evra nedeljno. Na imanje bi mogli da se usele i Natalija i Sani iz grupe Trik FX, a osoba koju nećemo gledati (samo ukoliko producenti ne odluče da joj daju pet hiljada evra nedeljno) je Mica Troftaljka.

"Kakva Farma, kakvi bakrači! Rekla sam ako mi daju pet hiljada evra nedeljno možda i odem, ali ovako nikako. Ja bih sve tamo oterala u p... m... posle jednog dana", rekla je Mica za "Alo". Tamo su se okupile budale i prostitutke, a ja sa njima neću da imam posla".

(MONDO)

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2010 2:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

o boze...pa to opet pocinje... Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2010 5:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

anchi22 je napisao/la sledeće:
Branislav Lečić (55) potvrdio je za "Blic" da ipak neće učestvovati u trećem serijalu popularnog rijalitija na Televiziji "Pink".

Koja steta, taman bi zaredjali 2 ministra kulture..
hahahhaa..

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Koliko će zaraditi novi farmeri? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon