www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Na Facebooku dogovarali ubistvo nastavnice
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 22, 2010 3:37 pm    Naslov poruke: Na Facebooku dogovarali ubistvo nastavnice Na vrh strane Na dno strane

Učenici petih i šestih razreda jedne osnove škole u Bjelovaru na Facebooku su dogovarali ubistvo omrznute profesorke matematike.

Vremenom, broj članova grupe popeo se na preko 200, izvestilo je lokalni hrvatski list "Bjelovarac".

List navodi da je profesorka, nakon što je doznala za planove na Facebooku, nekoliko dana izostala iz škole.

Direktorka škole potvrdila je njeno dvodnevno odsustvo, ali uz tvrdnju da nije imalo nikakve veze s pretnjama na Facebooku.

Prema pisanju zagrebačkog "Večernjeg lista", direktorka je zbog pretnji pozvala na razgovor tri učenika i njihove roditelje, a brojku od dvestotinak đaka okupljenih na Facebook grupi ocenila je preuveličenom, rekavši da je na kasniji sastanak pozvano manje od deset učenika s roditeljima.

O svemu je informisana i policija koja se tada našla u školi ali iz drugih razloga.

Policija saopštava da je za njihovo reagovanje nužna prijava, koja je izostala. O sankcijama protiv učenika još se ne govori jer je u toku postupak u kome će se proceniti hoće li i biti izrečene kakve pedagoške mere.

Nasilje prema nastavnicima nije jedinstvena pojava u Hrvatskoj. U Beogradu je preksinoć premlaćena profesorka geografije XII gimnazije.

(Tanjug)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 22, 2010 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa šta ja rekoh na vijestima o pretučenoj profesorici?! Ta su djeca prešla svaku granicu ljudskosti, a roditelje pod hitno na kakvo prevaspitavanje ili osnovati školu za njih kao roditelje. Pa ne mogu da shvatim šta ta djeca rade?! Shocked

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 22, 2010 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:
Pa šta ja rekoh na vijestima o pretučenoj profesorici?! Ta su djeca prešla svaku granicu ljudskosti, a roditelje pod hitno na kakvo prevaspitavanje ili osnovati školu za njih kao roditelje. Pa ne mogu da shvatim šta ta djeca rade?! Shocked

Generacijo, u nasa se vremena nije smjelo zapjevat ni ono: "Zapalimo skolu, taj ludi djacki dom, streberi i nastavnici plakat ce za njom..." - medjutim - u ta nasa vremena nije bilo ovoliko razularenih balavaca nasilnika.

Ja bih njih sve opet i prisilno upisao u pionire, pa bi vidjeli bi li im ovo na pamet opet padalo Mr. Green

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 22, 2010 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, nismo, ali nam nisu ni davali tolika prava, sada učenika ne smiješ pogledati krivo ni kada znaš da je zaista kriv, jer mu je u džepu garant nož. A tata isto neki "oštrač" noževa. To nema poštovanja ni malo. Ali, ne polazi to sve od škole i datih im prava, roditelji su uveliko krivi za ponašanje svoje djece koju nikako da vaspitaju kao ljude koji znaju poštovati druge ljude. Pa ne čujem jednom, ne družim se sa jednom porodicom čije je dijete toliko zlato, da ga nema na svijetu, a to isto "zlato" pljuje mog oca preko terase sa već 8 godina, dok njegova majka umjesto da ga kazni, digne nos i prođe kao da smo mi krivi. Eto kako počinju vaspitne mjere. Mi smo poštovali ljude, komšije, nastavnike, starce, bake i deke...ovi se iživljavaju nad kim stignu, prvo nad svojim školskim prijateljima. Dali su im prava da se tako ponašaju i dalje ništa ne čine, a nasilja u školama je svakim danom sve više. Ma muka me hvata, mogla bih ovako do besvijesti i opet ništa pametno reći nego samo iskaljivati svoj bijes nad jednim bezumnim činom, ljuta na te mlade ljude koji nemaju pojma šta znači život, prijateljstvo, ljubav, pomoć...znaju samo za tuču, pijanstvo, iživljavanje nad ljudima i životinjama...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2010 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shta ja sve nisam rekao preko fona.. il' napisao na fejsu.. rekoH vec odavno, hiljadu godina robije bih dobio minimum.. alii.. ne vidim koje to "kazene mere" oni mogu sprovesti? Poshto ovo ne spada u pretnju, ne spada ni u organizovanje napada.. Interna stvar koja je bila javna.. k'o vicevi o politicarima.. mada, i za to su poceli da hapse demokrate.. Shocked

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Na Facebooku dogovarali ubistvo nastavnice Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon