:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Poznatom menadžeru i direktoru koncertne agencije "Taš estrada" u utorak se izgubio svaki trag, piše domaća štampa.
Velimir Nikšić Nikša, menadžer Miroslava Ilića, grupe Legende i mnogih drugih, poslednji put je viđen u utorak oko podneva, kada je iz "Taša" krenuo na Novi Beograd. Od tada, isključeni su mu mobilni telefoni, a njegovi saradnici i najbliži ne znaju šta se sa njim dogodilo.
Ilić, inače Nikšin dugogodišnji prijatelj, i Zoran Dašić iz grupe Legende, rekli su za "Blic" da su veoma zabrinuti.
"Od utorka niko od nas ne zna ni gde je, ni šta je sa njim", rekao je Daša, a Ilić dodao da se nada da se njegovom prijatelju nije dogodilo ništa strašno, i da se svi nadaju najboljem.
Nikšić je već tri decenije na estradi, a svojevremeno je organizovao koncert Latoje Džekson u Beogradu. Sarađivao je sa velikim imenima narodne i zabavne muzike, i važi za ozbiljnog profesionalca.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Estradnom menadžeru izgubio se svaki trag
Estradni menadžer Velimir Nikšić Nikša nestao je još 1. februara, a iskaze policiji tim povodom dali su njegovi prijatelji Miroslav Ilić i Zoran Dašić Daša.
Inspektori beogradske policije juče su razgovarali sa pevačem Miroslavom Ilićem i Zoranom Dašićem Dašom, vođom grupe "Legende", u istrazi misterioznog nestanka njihovog saradnika, estradnog menadžera Velimira Nikšića Nikše.
Nikšić je nestao 1. februara i od tada od njega nema ni traga ni glasa.
"Rekao sam policiji da smo sarađivali i da sam imao utisak da je Nikša oličenje poštenja. Glavu na panj sam mogao da stavim za njega. Nisam mogao ni da sanjam da duguje ljudima novac. Naravno da sam se šokirao kada sam pročitao da duguje oko milion evra. Rekao sam policajcima i da ne mogu da pretpostavim gde se nalazi", kaže Daša u izjavi za "Blic".
Priča Miroslava Ilića, dugogodišnjeg Nikšinog prijatelja i saradnika, slična je Dašinoj.
"Ništa značajno nisam mogao da kažem policiji jer ja prvi ne znam šta se dešava. Rekao sam da sam skoro svakodnevno sedeo kod njega u kancelariji na "Tašmajdanu" i pio kafu. Poslednji put sam ga video dan pred nestanak i ništa, ama baš ništa nije ukazivalo da će se desiti nešto ovako dramatično", kaže Ilić.
U beogradskoj policiji kažu da su rasvetljavanje nestanka Velimira Nikšića počeli u subotu nakon što je njegova supruga Radmila prijavila da ga nema.
Od tada su razgovarali sa njegovom porodicom, i nekoliko najbližih poslovnih saradnika, ali Nikšiću još nisu ušli u trag.
U policiji kažu, i da u slučaju da pronađu nestalog Nikšića, a da on kaže da ne želi da iko zna gde se nalazi, policija mora da poštuje to njegovo pravo.
"On je nestao, i u slučaju da ga nađemo, mi ne možemo da ga privedemo. Osnov za hapšenje može da bude samo ukoliko neko podnese krivičnu prijavu protiv Nikšića", objašnjava izvor "Blica".
Nikšić, inače vlasnik "Taš estrade", nestao je 1. februara preko dana, a priča se da je s njim nestao i sav novac od prodatih ulaznica i sponzorskih ugovora za dva koncerta grupe "Legende".
Nakon nestanka, njegovi saradnici u međusobnim razgovorima otkrili su u da im ukupno duguje oko milion evra. Njegova supruga prvih dana bila je uverena da će se Nikša vratiti kući, jer je i ranije imao običaj da nestane na po nekoliko dana, ali je pet dana kasnije na nagovor prijatelja prijavila nestanak supruga, piše "Blic".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
i ja to mislim...nagulio s nekom...potencijalnom estradnom umjetnicom...
negdje gdje je toplo tokom citave godine...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
To je samo nagadjanje. Kod mene je komšinica nađena jučer pored obale rijeke, a nestala je pre četiri dana, nagađanja je bilo da te bog sačuva i svako mi je kidalo nerve. Ne stvarati pretpostavke nikada.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
sumnjam da se je on izvrsio samoubistvo... mnogo voli pare...da bi se tako lako njih odrekao...
no ko zna...mene odmah na to asocira...na straftu...
pa tako bi i ja...da sam na njegovom mjestu...
mislim kad bih nestajao... covjek njegovog kalibra nestaje samo na dva nacina...duzan...pare...
pa je nestao...ili ljubavnicu i pare od saradnika...po istu ruku...i egzotika...
|
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Rekoh, kamo sreće da je tako, ali to su samo naše pretpostavke. Bolje i da je
živ i da troši pare sa ljubavnicom, nego da leži u nekom jarku kao mnogi prije njega za koje smo isto tako nagađali.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |

|

|
|
pa za milon...evra...nije se zacuditi i da ga probnadju u kanalu...
mada ona koji nekome duguju toliki novac...
nikad ne pronadju....
|
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|