www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dajte mi, mislim, ovaj… kondome
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  

Kako ti kupuješ kondome?
Ubacim u korpu uz drugu robu
0%
 0%  [ 0 ]
Čekam da ostanem sam u apoteci
12%
 12%  [ 1 ]
"Uvučem" glavu u kiosk
0%
 0%  [ 0 ]
Kupujem ih kao i sve ostalo
87%
 87%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 8

Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 23, 2011 6:24 pm    Naslov poruke: Dajte mi, mislim, ovaj… kondome Na vrh strane Na dno strane

Pitali smo prodavce kako ljudi reaguju kada kupuju prezervative, ali nas zanima i vaše mišljenje o tome.

Da li vam postane neprijatno i vruće već pri samoj pomisli da treba da kupite kondome, mislite da će onda svi znati šta planirate da radite?

Da li pažljivo birate trenutak kada je što manje ljudi u radnji ili apoteci?

Da li vam je glupo da uzmete samo higijenske gumice, pa zbog toga u korpu "trpate" i ono što vam u tom momentu nije potrebno?

Da li cupkate u redu dok držite kutiju prezervativa u ruci ili korpi?

A čemu sve to?

Nema potrebe da se crvenite pred prodavcem, jer i on ih verovatno koristi u iste svrhe. Uostalom, bolje da kupite kondome, nego da posle idete kod lekara s infekcijom koju ste pokupili jer ih niste koristili. Nema razlike između kupovine aspirina i prezervativa - brinete o zdravlju.

Ipak, izgleda da još uvek ima onih koji crvene i šapuću nešto nerazumljivo, bojeći se da prodavca pogleda u oči, bez obzira što smo zagazili u XXI vek.

Proverili smo kakva je situacija "na terenu".

Više od "blama" zabrinjavaju podaci istraživanja prema kome se u Srbiji po glavi stanovnika proda SAMO 1,42 kondoma po stanovniku.

Izgleda da seksualno aktivne osobe zaboravljaju da su kondomi jedini oblik kontracepcije koji štiti od polno prenosivih bolesti.

(MONDO)

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 23, 2011 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kupovala sam ih kao i sve ostalo.
Naravno ne pricam glasno kada trazim od zene kutiju kondoma jer je to ipak moja intima.
Ali i ako neko cuje zna ce da se pazim.

Ps : kupovala sa ih, sada vise ne
Embarassed Mr. Green

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 23, 2011 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-Kupujem ih kao i sve ostalo- naravno, samo primitivci mogu da se stide neceg tako potrebnog i korisnog.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 23, 2011 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Udjem u prodavaonicu i iz sve glasa se derem da mi trebaju extra extra extra large kondomi Mr. Green Mr. Green Mr. Green i tako...

Glas dao posljednjoj opciji...

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 24, 2011 6:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahahah... Aureliano xD
a jok: "Daj te mi gumicu za pimpek" Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Dajte mi, mislim, ovaj… kondome Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon