:: |
| Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
Majmun Raju je konačno pronašao partnerku, a sveštenik iz susednog sela pristao je da ih venča. Ipak, indijske vlasti su taj brak proglasile nevažećim, piše Stuff.
Rajua je odgojio Raješ Saini (38) koji nema dece pa njega tretira gotovo kao sina.
- Želim da njegovo venčanje bude kao da se ženi sin kojeg nikad nisam imao. Pozvani su svi seljani, na slavlju očekujem oko 2.000 gostiju - rekao je Raješ, kada je Rajuu pronašao partnerku, a jedan sveštenik pristao da ih venča.
Međutim, vest o spektakularnom venčanju se proširila, tako da su reagovale i indijske lokalne vlasti. Naime, u Indiji su majmuni državno dobro, božanstvo, zabranjeno je zakonom da se treniraju, svojataju, pa i - venčavaju.
Zbog pretnje da će biti uhapšen svako ko bude prisustvovao tom venčanju, Raju i njegova "verenica" morali su da se tajno venčaju u šumi.
Na dan venčanja oko 200 čuvara sukobilo se s ljudima koji su došli na ceremoniju, a majmune su zatvorili..
- Došao sam da vidim venčanje božanstava, ali su mi rekli da se držim podalje hrama i da su majmune zatvorili. Ne smeju da zatvaraju Boga! - rekao je jedan od ljutitih seljana.
(24sata)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Lijepo moram da se prekrstim!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|