www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Rimske vlasti ravnaju kaldrme zbog žena na visokim štiklam
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 37

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2011 5:25 pm    Naslov poruke: Rimske vlasti ravnaju kaldrme zbog žena na visokim štiklam Na vrh strane Na dno strane

Koliko Italijani drže do mode dovoljni govori saznanje da je gradonačelnik Rima nedavno naložio da se pojedine ulice sa kadrmom poravnaju i učine bezbednijim za hod na visokim potpeticama.
Italijanke su svakako ovaj predlog dočekale s oduševljenjem jer će konačno izbeći oštećenja svojih dragocenih italijanskih cipela.

Gradonačelnik Rima, Đani Alemano, najavio je da će biti uređene pre svega one ulice koje predstavljaju sedište mode i kojima dominiraju čuveni dizajneri poput Bulgarija, Fendija i Laure Biađoti. Na “meti” će se, između ostalog, naći ulice Via del Teatro Marčelo, Preko Petroselli, Piazza della Bocca Verita ...

Prema rečima gradonačelnika, kaldrma će biti poravnana tako da se izbegnu bolni udarci petama, a akcija bi trebalo da počne do kraja ove godine.

Ova inicijativa ima dobre šanse da bude prihvaćena i u Njujorku - čiji je Meatpacking okrug poznat po svojim širokim kamenim ulicama, posebno opasnim za nežnu žensku nogu na štiklama.

(24sata)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2011 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čim čujem riječ kaldrma, počnem da se tresem, što od muke, što od smijeha, jer mi se redovno ukaže scena iz "Crnog Gruje" kad "Čestiti Aga" veli:"Jel', bolan, Grujice, znaš ti da kaldrma ne'a fuge?!"
E svaka im čast, majke mi moje! Ovi naši neće ni rupčage da krpe a da ne govorimo o poravnavanju kaldrme.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Rimske vlasti ravnaju kaldrme zbog žena na visokim štiklam Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon