www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mogu li biti veće?!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2012 3:03 pm    Naslov poruke: Mogu li biti veće?! Na vrh strane Na dno strane

Brazilka iz američke države Teksas, Šejla Herši ponosna je vlasnica najvećih grudi na svetu.

Šejla ja ušla u Ginisovu knjigu rekorda zbog veličine svojih grudi, ali, kako kaže, i dalje nije zadovoljna njihovom veličinom i zgledom.

U emisiji "Moje čudne zavisnosti" ona je priznala da joj njene grudi, ni nakon 22 operacije, nisu dovoljno lepe, jer smatra da grudi mogu biti i veće.

Šejla je na poslednjoj u nizu operacija zamalo umrla, nakon što je dobila infekciju koju su izazvali preveliki implanti koje je ugradila. Uprkos tome, ona je odlučna u tome da se ponovo podvrgne plastičnoj operaciji i svoje grudi dodatno uveća.

"Nisam zadovoljna svojim trenutnim izgledom. Kada uvećam grudi zadovoljna sam neko kratko vreme, a onda opet imam utisak da su moje grudi male i da sam ružna", ispričala je Šejla, a prenosi "Hafington post".

Zbog veličine grudi Šejli je strogo zabranjeno da trči, odavno nije u stanju da sebi veže pertle, sagne se ili zagrli svoju ćerku.

Pogledajte njen poslednji video snimak.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2012 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oci tvoje gube sjaj
i nasoj prici vec je kraj
odlazis mi zadnji put
nisam kriv a nisam ljut...

pored rijeke pusto sve
samo sjenke vole se
gledam tuzno kao pas
nikad nista od nas

sejjjlaaaaaaaaaaa..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2012 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
nakon 22 operacije,

I šta sad čovjek da kaže na samo ovaj podatak, da ne govorim o ostalim navedenim? Shocked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mogu li biti veće?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon