:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Scenaristkinja popularne serije, Meral Okaj, umrla je u ponedeljak u Istanbulu u 53. godini, a kao uzrok smrti porodica je navela rak pluća. Upitno snimanje poslednje sezone...
Meral Okaj, scenaristkinja turske serije "Sulejman Veličanstveni", preminula je iznenada u Istanbulu i juče je sahranjena uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti i glumaca iz serije. Producenti su objavili da se snimanje prekida do daljeg, a neizvesno je da li će i kada biti nastavljeno, prvenstveno jer "ne postoji scenario, ali i zbog stresa kojem su zbog smrti bliske prijateljice izloženi glumci".
Kako je sve u životu radila spontano, tako je i scenario za seriju pisala neposredno pred svaku epizodu, pa za četvrtu sezonu nije napisala ama baš ništa. Meral je tokom snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" radila i veći deo rediteljskog posla i sad je neizvesno da li će neko moći da je zameni.
Sahrani, koja je obavljena juče u Istanbulu, prisustvovali su svi glumci iz popularne serije. Sultan Sulejman, tačnije glumac Halit Ergenč, nije krio suze, a nisu ih krile ni Mejrem Uzerli, koja tumači Hurem, i Selma Egec, u seriji Hatidže. Na pogrebu je bilo čak deset hiljada poštovalaca lika i dela Meral Okaj.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Zao mi je ljudskog zivota,ali sam srecan ako se ta glupost prekine,dosta mi je tih glupih serija
|
|
|
| |
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
"Sulejman" nastavlja da "osvaja"
Serija o turskom osvajaču biće snimljena do kraja, pošto će saradnici pokojne scenaristkinje završiti priču.
Serija o turskom osvajaču, čije je snimanje prekinuto zbog smrti scenaristkinje, biće završena, jer će ljudi koji su sarađivali sa Meral Okaj napisati scenario za kraj serije
Iznenadna smrt scenaristkinje popularne serije "Sulejman Veličanstveni", Meral Okaj, prekinula je snimanje poslednje sezone turskog hita. Međutim, "Novosti" saznaju, da će priča o turskom osvajaču, ipak, biti nastavljena. Iako su turski mediji preneli da poslednja, četvrta sezona neće biti snimljena, jer navodno Okaj nije napisala poslednje epizode, producenti tvrde drugačije.
Prema njihovim rečima, scenaristkinja i korediteljka Okaj preminula je posle duge i teške bolesti, zbog koje poslednjih nekoliko meseci nije ni prisustvovala snimanju. Ona je, tvrde producenti, uz pomoć velikog tima za svako snimanje pisala scenario za određenu epizodu. Isti ti ljudi, koji su verno sarađivali s njom, napisaće preostale epizode.
Na Prvoj TV su takođe potvrdili da fanovi popularne turske serije mogu da odahnu, jer će sve epizode biti emitovane i na njihovoj televiziji.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
E pa...tačno sam znala!
Što rekao kolega, žao mi je žene, ali takvih i sličnih serija što se lično mene tiče može zauvijek da nestane.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|