:: |
Autor |
Poruka |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Danijel Djurić je rešio da ponovo kao početkom 2000. god. pomrsi konce kolegama na estradi.
Nakon petog albuma „Put u igubljeni raj“ izdatog prosle godine za City records, Danijel svojoj publici priredjuje novo iznenadjenje pesmom „Gde si sada ti“ u kojoj će mu podršku pružiti Indy.
Pesma je mesecima pripremana i nešto je totalno drugačije od svega što sam ja do sada snimao, pevljiva je i osvaja već na prvo slušanje, u opticaju za duet su se našle pored Indy još dve-tri pevačice, ali već na prvom sastanku sa Indy energije su se poklopile i izbor je definitivno pao na nju.
Ono što je takodje zanimljivo vezano za ovaj duet je to što će isti izaći u dve verzije jedna na srpskom jedna na romskom, a za istu će biti uradjena i dva spota, koja ovih dana trebaju da se realizuju na relaciji Beograd – Beč.
Danijel koji je inače kompozitor ove numere, u istoj najavljuje kao iznenadjenje i još jednog gosta, ali je po tom pitanju za sada ostao tajanstven.
Što se samog spota tiče biće nešto do sada drugačije kada je domaća video produkcija u pitanju, a kroz neverovatne transformacije će proći i Danijel I Indy kada je u pitanju njihov imidz u spotu.
Danijel otkriva deo pesme :
„Gde si sada ti, ko li mi te ljubi,
Od milion njih niko kao mi,
Javi mi se kad prodješ kroz Beograd,
Da znam da dobro si...“
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|