:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
Pa u vecini slucajeva je to tocno.Jer koliko god mi nesto mrzili na kraju to dobijemo.To su uglavnom neke sitnice.A najbolji primjeri za to su oni koji npr vole plavuse, 99%ce ozeniti crnku!Tako je bar moj otac rekao.On voli plavuse, najvise zavoljeo crnku.....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
mracninone Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 93

|
|
To se desi da bude tako jer lose stvari koje nam se desavaju pamtimo zauvijek a one dobre odmah zaboravimo i kad mi gledam sa stane na nas nama se cini da je vise losih nego dobrih stvari a ustvari tacno je pola pola.
|
|
|
|
|
 |
milorad60 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 65
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 19

|
|
Svako nesto u zivotu voli i nesto nevoli, nesto bi voleo da mu se desi a nesto nebi voleo da mu se desi. Npr. : ako izadjes na ispit lose pripremljen i ne zelis da padnes, upravo se desi da padnes. Nase misli i nasa osecanja su podlozna promenama pa nam se tako desi da uradimo nesto sto nekada ni pomisljali nismo.
|
|
|
|
|
 |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
Pa ovo je prilicno siroka tema i o njoj bi mogao da pisem do kraja zivota... Nego "bukvalno sve sto u zivotu ne volite to vas stigne " ako misis na smrt (s' tim ako mislis da je smrt losa ) ona ce te svejedno stici kad-tad ali uglavnom ono sto te stigne a lose je covekovo delo (u sirem smislu) ili samo tvoje delo... iz predhodne poruke "ako izadjes na ispit lose pripremljen i ne zelis da padnes, upravo se desi da padnes" pa mislim sta ocekivati 10?! pa ni je nevolim 5 ali ako nisam ucio ... pa onda "oni koji npr vole plavuse, 99%ce ozeniti crnku!Tako je bar moj otac rekao.On voli plavuse, najvise zavoljeo crnk" pa moze i ta crnka da se ofarba pa da ipak volis ipak tema je mnogo siroka...
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
 |
Berka Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija

|
|
S_o_n_y je napisao/la sledeće: | Ne znam da li primecujete sledece:
bukvalno sve sto u zivotu ne volite to vas stigne ?
kakva su vasa iskustva,sta misliste o tome ? |
Ziva istina. Ono cega se bojimo to nekim nevidljivim vibracijama
magnetski privlacimo ( privlacna snaga magneta razlicitih polova)
A ono za cim zudimo nikako da dostignemo, kao da te vibracije
silne zudnje odbijaju to ( kao kad sastavimo magnete istih polova)
|
|
|
|
|
 |
rara Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon

|
|
jeste, sve sto nevolis, sve sto nezelis te kad tad stigne...Zivot je cudna "stvar"...
|
|
|
|
|
 |
hitl Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 132

|
|
Zivot donosi jako puno losih stvari, ali na to netreba misliti neko misliti samo o dobrim i pozitivnim stvarima.....
|
|
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
Citat: | bukvalno sve sto u zivotu ne volite to vas stigne ?
Tacno je to sto si napisao sve sto ne volis stigne te.... Ali zasto?
Sve ide iz glave,kada nesto ne volis ili ne zelis ti potajno razmisljas non-stop o tome i prizivas te stvari,zato coveku i stigne sve sto ne voli.... Kada nebi razmisljao ni i malom mozgu o tome nebi te ni stiglo.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
borko_car Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 38 Mesto: slavonski brod

|
|
nazalost tako je
zato sto je tako zapisano u zvezdama
[Edit by gilence: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
sirenica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad

|
|
S_o_n_y je napisao/la sledeće: | Ne znam da li primecujete sledece:
bukvalno sve sto u zivotu ne volite to vas stigne ?
ne, nisam primetila...nemam slicno iskustvo
Ne volim neke politicare, npr. ali ne vidim nesto da me jure i sustizu
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
to mislim da je definitivo tako jer npr ljudi uglavnom umru od onoga cega se najvise boje a i meni su se desavale do sada neke stvari kojih sam se bojao tako da mislim da je ova pretpostavka(zakljucak) veoma tacna...........
|
|
|
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
lol,koji miks izvornog i filozofskog.
Sve ono čega se bojiš, stigne te kad-tad je izvorna poslovica.
A razlog zašto je tako je delom i u autosugestiji.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|